شناسهٔ خبر: 71843835 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته جاده‌ها

رئیس پلیس راه راهور فراجا درخصوص محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته جاده‌ها، گفت: محدودیت‌های اعلامی تا صبح روز شنبه ۲۵ اسفندماه ادامه خواهد داشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، سرهنگ احمد کرمی اسد در این خصوص بیان کرد: یکی از مهم‌ترین محدودیت‌ها، ممنوعیت تردد موتورسیلکت‌ها از ساعت ۱۲ ظهر چهارشنبه ۲۲ اسفندماه تا ساعت ۶ صبح شنبه ۲۵ اسفندماه در محورهای کرج-چالوس، هراز، فیروزکوه و محور تهران-سمنان-مشهد و بالعکس است.

وی افزود: تردد تمامی تریلرها، کامیون‌ها و کامیونت‌ها در محور کرج-چالوس همچنان ممنوع است. در خصوص محور کرج - چالوس، برای چهارشنبه ۲۲ اسفند از ساعت ۱۴:۰۰ مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران به‌طور کامل مسدود خواهد شد و از ساعت ۱۷:۰۰ نیز مسیر ابتدای پل زنگوله (انتهای دهانه شمالی تونل البرز) به سمت چالوس یک‌طرفه می‌شود. این محدودیت‌ها تا ساعت ۲۴:۰۰ ادامه خواهد داشت و سپس مسیر پل زنگوله تا مرزن‌آباد دوطرفه خواهد شد.

وی در ادامه اظهار کرد: برای جمعه ۲۴ اسفند، محدودیت‌ها به‌طور قطعی در آزادراه تهران-شمال اعمال خواهد شد. از ساعت ۱۴:۰۰ محدودیت تردد برای خودروهایی که مقصد چالوس دارند، اعمال می‌شود و از ساعت ۱۵:۰۰ مسیر ابتدای پل زنگوله به سمت چالوس به‌طور کامل مسدود خواهد شد. همچنین از ساعت ۱۷:۰۰ مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران یک‌طرفه خواهد بود و این محدودیت‌ها تا ساعت ۲۳:۰۰ ادامه خواهد داشت.

سرهنگ کرمی اسد در مورد جاده قدیم کرج-چالوس نیز گفت: تردد در این مسیر تا محدوده پل زنگوله برای ساکنین و افراد محلی آزاد است، اما خودروهایی که قصد عزیمت به چالوس را دارند، از ساعت ۱۱:۰۰ از میدان امیرکبیر به سمت چالوس اجازه تردد نخواهند داشت.

وی همچنین افزود: در محور هراز، تردد تمامی تریلرها همچنان ممنوع است و تردد کامیون‌ها و کامیونت‌ها (به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی) در چهارشنبه ۲۲ اسفند از ساعت ۱۲:۰۰ تا ۲۴:۰۰ و در روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۳ و ۲۴ اسفند از ساعت ۸:۰۰ تا ۲۴:۰۰ ممنوع خواهد بود.

در نهایت، سرهنگ کرمی اسد درباره محور فشم نیز گفت: در روز جمعه ۲۴ اسفند، از ساعت ۱۷:۰۰ تا ۲۰:۰۰ مسیر از انتهای پل حاجی‌آباد یا پیچ کلیکان به سمت خروجی فشم یک‌طرفه خواهد بود.

وی در پایان تأکید کرد: این محدودیت‌ها با هدف مدیریت ترافیک در روزهای پایانی سال و تسهیل سفرهای نوروزی اجرا می‌شود. از رانندگان محترم تقاضا داریم تا با رعایت قوانین و همکاری با پلیس راه، در کاهش ترافیک و حفظ ایمنی جاده‌ها سهیم باشند.

انتهای پیام