شناسهٔ خبر: 71841984 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

حمله ایتالیایی‌ها به طارمی؛ پنالتی اینتر شرم آور بود!

مهدی طارمی در محوطه جریمه فاینورد سرنگون شد و داور پنالتی اعلام کرد، اما این تصمیم جنجال زیادی به پا کرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش مشرق، اینتر با پیروزی ۲-۱ مقابل فاینورد در دیدار برگشت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، به مرحله یک‌چهارم نهایی راه یافت و حالا باید مقابل بایرن مونیخ قرار بگیرد.

اما این پیروزی با حاشیه‌هایی همراه شد؛ یکی از مهم‌ترین آن‌ها، صحنه‌ای بود که مهدی طارمی در نیمه دوم در محوطه جریمه حریف روی زمین افتاد و داور نقطه پنالتی را نشان داد.

هاکان چالهان‌اوغلو این پنالتی را به گل تبدیل کرد تا اینتر فاصله خود را با فاینورد بیشتر کند، اما صحنه سرنگونی طارمی در محوطه جریمه، واکنش‌های تندی را در رسانه‌های ایتالیایی در پی داشت.

نشریه توتو اسپورت تصمیم داور را زیر سؤال برد و نوشت:

"طارمی، شبیه‌سازی باورنکردنی: پنالتی شرم‌آور برای اینتر! "

این روزنامه معتقد است که مهاجم ایرانی اینتر با اغراق در برخورد، داور را فریب داده و به شکلی بحث‌برانگیز برای تیمش یک پنالتی گرفته است.

طارمی که در سال‌های اخیر به دلیل مهارت بالایش در گرفتن خطاهای پنالتی بارها مورد انتقاد رسانه‌ها و هواداران رقبا قرار داشته، حالا بار دیگر با جنجالی جدید در مرکز توجه رسانه‌های ایتالیایی قرار گرفته است.