شناسهٔ خبر: 71838376 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

برگزاری جام رمضان و محفل شهدایی ویژه ایثارگران در ۱۵ استان کشور

مدیرکل امور ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران از برگزاری جام رمضان و محفل شهدایی با حضور خانواده شهدا و ایثارگران در ۱۵ استان کشور خبر داد.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

ناصر علی‌نژاد، با اشاره به برنامه‌های این اداره کل به مناسبت هفته بزرگداشت روز شهید در حوزه ورزشی و اردویی گفت: در راستای غنی سازی برنامه‌های ورزشی و اردویی ایثارگران، در بنیاد شهید و امور ایثارگران امسال برای اولین بار قرار است که در خدمت خانواده شهدا و ایثاگران با برنامه‌های ورزشی و اردویی متناسب با ایام ماه مبارک رمضان باشیم.

علی‌نژاد با تاکید بر اینکه ماموریت اداره کل امور ورزشی و اردویی بنیاد افزایش روحیه نشاط و تندرستی در بین جامعه ایثارگری است، افزود: در راستای این ماموریت، هماهنگی بین سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر و بنیاد شهید و امور ایثارگران به ویژه اداره کل امور ورزشی و اردویی میزبان ایثارگران صورت گرفت و در طول ماه مبارک رمضان برای برگزاری برنامه‌های مرتبط با ماه مبارک رمضان مستقر در مکان‌های سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر هستیم.  

وی با اشاره به برگزاری برنامه ضیافت شهدایی در ماه رمضان ویژه ایثارگران معظم، افزود: با برنامه ضیافت الهی و برنامه‌های فرهنگی متناسب ایام ماه مبارک رمضان به ویژه با برنامه‌های فرهنگی و نشاط آور میزبان جامعه هدف هستیم، پیش‌بینی ما این است که تا پایان ماه مبارک رمضان میزبان حدود ۵۰ هزار نفر از جامعه معظم ایثارگران باشیم.

مدیرکل امور ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه  برنامه‌های ورزشی بنیاد در دورترین شهرستان‌های استان و در پایتخت ویژه جام رمضان ایثارگران برگزار می‌شود، اظهارداشت: ۱۵ استان کشور از جمله استان‌های اصفهان، خراسان رضوی، مازندران، آذربایجان شرقی، گیلان، البرز، تهران، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، قم  لرستان، و خراسان جنوبی میزبان این دوره از مسابقات هستند.

انتهای پیام/