شناسهٔ خبر: 71835660 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون سازمان اداری و استخدامی:

هزار مدیر تراز نوآوری و هوشمندسازی، به‌کارگیری می‌شوند

تهران- ایرنا- معاون سازمان امور اداری و استخدامی کشور از برنامه بکارگیری هزار مدیر تراز نوآوری و هوشمندسازی خبر داد و گفت: طرح «تربیت، توانمندسازی و به‌کارگیری مدیران تراز نوآوری، مهندسی مجدد و هوشمندسازی» به‌منظور مدیریت و ارتقای نیروی انسانی در فناوری‌های نوین اداری تدوین می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از سازمان اداری و استخدامی کشور، پژمان امیدمقدمی روز چهارشنبه اظهار داشت: به‌کارگیری و نگه‌داشت نیروهای حوزه فناوری اطلاعات از دغدغه‌های اصلی حوزه حکمرانی الکترونیک و هوشمندسازی در سطح دولت است.

وی با تاکید بر لزوم استفاده از فناوری اطلاعات در بخش‌های مختلف مدیریت نظام اداری کشور برای افزایش بهره‌وری اعلام کرد: طرح «تربیت، توانمندسازی و به‌کارگیری مدیران تراز نوآوری، مهندسی مجدد و هوشمندسازی» با استفاده از ظرفیت دانشگاه تهران، پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و موسسه تحقیقات سیاست علمی کشور در همکاری با مرکز آموزش مدیریت دولتی برای نخستین بار در نظام اداری کشور تدوین می‌شود.

معاون حکمرانی الکترونیک و هوشمندسازی دولت سازمان اداری و استخدامی کشور به توجه دستگاه‌های سیاست‌گذار و حکمرانی نظام اداری کشور به جذب، به‌کارگیری، تربیت و توانمندسازی مدیران آینده در حوزه فناوری اطلاعات اشاره کرد و افزود: در این طرح ضمن تعیین مدل شایستگی مدیران حوزه فناوری اطلاعات، دوره‌های آموزشی متناسب با شایستگی‌های مشاغل این حوزه نیز برای تمام داوطلبان تصدی مشاغل مدیریتی و مدیران فعلی و آتی کشور طراحی و اجرا می‌شود.

بر اساس این گزارش، این طرح پس از تأیید مراحل و فرآیندهای مربوط به تأیید ضوابط طرح مذکور، نحوه و چگونگی اجرای آن اطلاع‌رسانی و فراخوان‌های مربوط انجام خواهد شد.

نشست هم‌اندیشی و بررسی این موضوع با حضور پژمان امیدمقدمی معاون حکمرانی الکترونیک و هوشمندسازی دولت سازمان اداری و استخدامی کشور، فرشته امین رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی و محمد خوانساری رئیس اسبق سازمان فناوری اطلاعات ایران و عضو هیأت علمی دانشگاه تهران برگزار شد.