شبکههای پاکستان از ادامه عملیات نظامی در منطقه بیابانی بولان واقع در ایالت بلوچستان پس از یورش تعداد زیادی از عناصر وابسته به گروه تروریستی و تجزیه طلب ارتش آزادیخواه بلوچ خبر دادند.
به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، در همین حال ارتش پاکستان گفت که تروریستها از سرنشینان قطار به عنوان سپر انسانی استفاده می کنند لذا برای جلوگیری از هرگونه آسیب به مسافران عملیات نیروهای امنیتی با حداکثر احتیاط در حال انجام است.
براساس این گزارش، عملیات برای آزادی سالم دیگر سرنشینان قطار ادامه دارد.
ارتش پاکستان افزود که این عملیات تا هلاکت آخرین تروریست ادامه خواهد یافت.
شورشیان تجزیه طلب گروه تروریستی ارتش آزادیخواه بلوچ مسوولیت حمله به قطار مسافربری و گروگانگیری سرنشینان آن را برعهده گرفته است.
شهباز شریف نخست وزیر پاکستان طی پیامی حمله تروریستها به مسافران قطار در ایالت بلوچستان را محکوم کرد و گفت: عملیات کوبنده علیه عوامل این اقدام بزدلانه تا نابودی آخرین تروریست ادامه خواهد یافت.
ارتش پاکستان پیش تر گفت که حمله امروز از افغانستان طراحی شده و تروریست ها به طور مستمر با سرکردگان خود در افغانستان در تماس هستند.
اواسط آبانماه امسال گروه تروریستی و تجزیه طلب ارتش آزادیخواه بلوچ مسوولیت انفجار مرگبار در ایستگاه قطار شهر کویته را برعهده گرفت که ۲۲ قربانی برجای گذاشت.
ایران حمله تروریستی را محکوم کرد
سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاکستان حمله عناصر تروریستی به قطار مسافربری در ایالت بلوچستان و به گروگان گرفتن غیرنظامیان از جمله زنان و کودکان را به شدت محکوم کرد.
در بیانیه بخش رسانهای سفارت ایران در اسلامآباد آمده است: ما به طور قاطعانه عملیات تروریستی علیه مسافران قطار در ایالت بلوچستان را محکوم می کنیم که طی آن غیرنظامیان بی گناه از جمله کودکان، زنان و افراد مسن به گروگان گرفته شده اند.
اقدامات خشونت آمیز علیه غیرنظامیان و اختلال در سیستم حمل و نقل حیاتی یک جنایت بزدلانه علیه بشریت است.