شناسهٔ خبر: 71830321 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

پرداخت بخش عمده‌ای از بدهی‌های دانشگاه علوم پزشکی تا پایان سال

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد: بخش عمده‌ای از بدهی‌های دانشگاه به کارکنان، شرکت‌های دارویی و لوازم مصرفی تا پایان سال جاری پرداخت می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، دکتر محمود نوری شادکام در نشست مدیران شبکه‌ها و مراکز بهداشت شهرستان‌ها گفت: با کمک مسئولان وزارتخانه، استان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی بخشی از مطالبات خود را از سازمان‌های بیمه‌ای دریافت کردیم و با پرداخت‌هایی که در حال انجام است بدهی‌های دانشگاه به شرکت‌های دارویی و لوازم مصرفی از ۲۴ ماه به پنج ماه کاهش می‌یابد.

وی افزود: اضافه کار کارکنان را تا بهمن ماه و مجدداً تعدادی کارانه هم پرداخت می‌شود.

نوری شادکام ادامه داد: در طول چهار ماه اخیر با وجود مشکلات مالی، کارانه دستیاران را یک و نیم برابر کردیم و پرداختی آنها به روز می‌باشد. همچنین کارانه پرستاران یک و نیم تا سه برابر و اضافه کار آنها تا سه برابر افزایش یافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد تصریح کرد: اضافه کار پرستاران که ۶ ماه تاخیر داشت تا دی یا بهمن ماه و کارانه تا آبان ماه پرداخت می‌شود.

نوری شادکام اظهار داشت: در مدت چهار ماه اخیر با وجود مشکلات، در هر ۱۵ روز یک طرح مهم از جمله پت اسکن، بخش اسکوپی، سلف سرویس دانشجویی، بیمارستان حضرت زینب اشکذر اورژانس میبد و… به بهره برداری رسیدند و در حال ارائه خدمت به مردم هستند.

وی تأکید کرد که در حوزه بهداشت هم کارانه‌ها ۳ برابر افزایش یافته و در سال آینده هم افزایش خواهد یافت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: دغدغه اصلی مسئولان دانشگاه بهبود وضعیت معیشت کارکنان و پرداخت بدهی‌های دانشگاه است و با تعاملاتی و مذاکرات انجام شده تا شهریورماه سال آینده به وضعیت مطلوبی در این خصوص می‌رسیم.