شناسهٔ خبر: 71828193 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: آفتاب | لینک خبر

مصدومیت ۲۰۹ نفر در آستانه چهارشنبه‌سوری/ ۲۳ قطع عضو

سخنگوی سازمان اورژانس کشور با اشاره به مصدوم شدن ۲۰۹ نفر در حوادث مرتبط با چهارشنبه‌سوری گفت: ۱۳ درصد مصدومان حوادث چهارشنبه‌سوری امسال عابرین پیاده بوده‌اند.

صاحب‌خبر -
آفتاب‌‌نیوز :

بابک یکتاپرست درباره آمار مصدومان حوادث چهارشنبه آخر سال اظهار کرد: از اول تا بیستم اسفندماه ۲۰۹ نفر در حوادث مرتبط با چهارشنبه‌سوری در کشور مصدوم شده‌اند که از این تعداد متاسفانه سه نفر به دلیل شدت جراحات جان خود را از دست داده‌اند.

وی افزود: ۲۳ نفر از مصدومان دچار قطع عضو، ۳۲ نفر دچار آسیب از ناحیه چشم و ۱۰۲ نفر نیز دچار سوختگی شده‌اند.

یکتاپرست با بیان این‌که ۱۹۸ نفر از مصدومین آقا و ۱۱ نفر خانم بوده‌اند، افزود: دو نفر از فوتی‌ها مرد و یک نفر از آنها زن بوده است.

وی با بیان این‌که ۳۴ نفر از مصدومان همچنان در مراکز درمانی بستری هستند، تصریح کرد: ۱۶۳ نفر درمان و از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور با اعلام این‌که آذربایجان شرقی و تهران به ترتیب با ۵۶ و ۳۴ نفر مصدوم در صدر جدول مصدومیت‌های حوادث چهارشنبه‌سوری قرار دارند، گفت: استان‌های آذربایجان غربی، قزوین، مرکزی، خراسان رضوی و البرز نیز در رتبه‌های بعدی از نظر فراوانی مصدومان قرار دارند.

وی با اشاره به این‌که ۱۳ درصد مصدومان حوادث چهارشنبه‌سوری امسال عابرین پیاده بوده‌اند، بیان کرد: ۸۶ درصد از مصدومان این حوادث، تولیدکننده یا استفاده‌کننده از مواد محترقه بوده‌اند و یک درصد از آنها نیز از میان پرسنل امدادی بوده‌اند.