شناسهٔ خبر: 71826196 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: خبر ورزشی | لینک خبر

خطاب به نسل لوزر استقلال؛ با یک خداحافظی خوشحال مان کنید!

از سال ۹۷ نسلی در استقلال شکل گرفته که به جز ناکامی و شکست دستاوردی برای این تیم نداشته اند و از قضا هرسال بیشترین پول را از باشگاه می گیرند و برای تمدید قرارداد ناز هم می کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرورزشی، اگر استقلال سال ها است که موفقیتی کسب نکرده دلیل آن را می توان به نسل قدیمی در این تیم ربط داد که بسیار پرمدعا هستند، چندبرابر بیشتر از حق شان پول می گیرند و تنها دستاورد آنها مصاحبه بعد از بازی ها و ربط دادن ناکامی هایشان به مشکلات داوری و مسائل بیرون از زمین است.

اگر یک قهرمانی استقلال در لیگ بیست و یکم را که تمام اعتبار آن مربوط به فرهاد مجیدی  و شوری که او در تیم ایجاد کرد، است را فاکتور بگیریم، دستاورد نسلی که چندسالی است در استقلال بازی می کنند به جز شکست در دربی و ناکامی در جام های مختلف چیز دیگری نبوده است.  

جالب است که بدانید از حضور برخی از بازیکنان فعلی استقلال بیش از یک دهه می گذرد و برخی از آنها حتی یک بار پیروزی در دربی را تجربه نکرده اند و اتفاقا جزو گرانترین بازیکنان لیگ برتر هستند و بعد از هر بار تمدید قرارداد خودشان را فرزند این باشگاه می دانند اما در عمل حضورشان در این تیم دستاوردی جز شکست نداشته است.

شاید این بازیکنان بی کیفیت نباشند اما حداقل با اطمینان می شود گفت که حضور آنها برای استقلال بازیکن مفید نبوده و شاید بهتر باشد آنها برای فصل بعد دنبال تیم جدیدی باشند، شاید به نفع خودشان هم بشود.

استقلال نیاز به بازیکنانی دارد که بتوانند روحیه برنده بودن را به تیم تحمیل کنند و شاید نسلی که چندسالی هست در استقلال بازی می کنند هم بتوانند در تیم های دیگر دستاورد بهتری داشته باشند، پس بهتر است مدیران باشگاه یک بار برای همیشه با این نسل بازنده خداحافظی کنند.

اینجا را ببینید: استقلال یک تنه آمار ستاره النصر را بهتر کرد؛ همه کلین شیتام برای تو!

برچسب‌ها: