شناسهٔ خبر: 71824486 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

بیش از ۱۴۰ ملک آموزش و پررش فارس برای مولدسازی شناسایی شد

شیراز - ایرنا - مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: تاکنون بیش از ۱۴۰ ملک متعلق به آموزش وپرورش در سراسر استان برای مولدسازی شناسایی شده که این فرآیند برای آنها در حال طی شدن است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا ، فرشید قاسمی روز سه‌شنبه در دیدار با وزیر آموزش و پرورش در تهران، اظهار کرد: برخی املاک آموزش وپرورش فارس در مناطقی تقریبا فاقد دانش آموز قرار دارند و یا از نظر مساحت قابلیت احداث مدرسه را ندارند، در بخش دیگری درهمان مناطق نیاز مبرم به فضای آموزشی داریم.

او افزود: می‌توان با فروش این املاک در مناطقی که نیازمند فضای آموزشی هستند، اقدام به احداث مدرسه یا تکمیل پروژه‌های نیمه تمام کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس ادامه داد: شهر شیراز با کمبود شدید فضای آموشی مواجه است و می‌کوشیم با همکاری شهرداری و انعقاد تفاهم‌نامه‌های مشترک، املاک مازاد آموزش و پرورش به مراکز آموزشی - فرهنگی تبدیل شود تا به رفع کمبود فضای آموزشی این کلانشهر کمک شود.

وزیر آموزش و پرورش: مولدسازی دارایی‌ها، راهکاری کلیدی برای تامین اعتبارات مورد نیاز و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام آموزشی است.

نماینده مردم فسا درمجلس شورای اسلامی نیز در این یدار با وزیر آموزش و پرورش گفت: شهرداری‌ها با توجه به اختیارات قانونی و دسترسی به ظرفیت‌های محلی، می‌توانند نقش موثری در بهره‌برداری از دارایی‌های مازاد آموزش و پرورش ایفا کنند.

حسنعلی محمدی با اشاره به اهمیت مشارکت‌های عمومی- خصوصی، گفت: باید از تجربیات موفق شهرداری و شورای شهر شیراز در زمینه تغییر کاربری و ارزش‌افزایی املاک مازاد آموزش وپرورش در دیگر شهرها نیز استفاده شود.

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در پایان این دیدار که با هدف بررسی تامین منابع مالی پروژه های عمرانی و استفاده بهینه از املاک مازاد آموزش و پرورش فارس انجام شد، گفت: مولدسازی دارایی‌ها، راهکاری کلیدی برای تامین اعتبارات مورد نیاز و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام آموزشی است.

حمیدرضا خان محمدی، معاون وزیرورییس سازمان نوسازی مدارس کشور، محمدحسن اسدی، شهردار و سید ابراهیم حسینی، رییس شورای شهرشیراز ومحمد باقری، رییس اداره حقوقی اداره کل آموزش و پرورش فارس نیز در دیدار با وزیر آموزش و پرورش حضور داشتند.