شناسهٔ خبر: 71823635 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

قیمت میوه شب عید در استان تهران اعلام شد

معاون اقتصادی استاندار تهران با اشاره به اینکه هیچ کمبودی در تأمین کالاهای اساسی استان نداریم، گفت: قیمت میوه شب عید در استان تهران تعیین و اعلام شد که طبق آن پرتقال ۴۲ هزار و سیب ۵۳ هزار تومان است.

صاحب‌خبر -

قیمت میوه شب عید در استان تهران اعلام شدبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری تهران، حشمت‌الله عسگری، معاون اقتصادی استاندار تهران در حاشیه سیزدهمین جلسه ستاد تنظیم بازار استان تهران اظهار کرد: ذخیره کالاهای اساسی به میزان کافی در انبارها موجود است و از این بابت جای نگرانی وجود ندارد.

 
وی با تأکید بر نظارت جدی بر بازار شب عید افزود: ضروری است که تیم‌های گشت و نظارت متشکل از دستگاه‌های اجرایی و نظارتی نسبت به فعال سازی گشت‌های کشیک اقدام و تمهیدات نظارتی را تشدید کنند.
 
معاون اقتصادی استاندار تهران با اشاره به تأمین کالاهای اساسی در سطح استان اظهار کرد: اصلاح و نظارت بیشتر بر شبکه توزیع، دسترسی عموم مردم به کالاهای اساسی را تسهیل و قیمت‌ها در سطح بازار را متعادل می‌کند که در این زمینه برنامه‌ریزی های لازم انجام شده است. 
 
عسگری گفت: برخورد قانونی با متخلفان و اخلال‌گران بازار به شدت در دستور کار دستگاه‌های نظارتی استان قرار دارد و با هرگونه احتکار کالا و افزایش نامتعارف قیمت‌ها بر اساس قانون رسیدگی و برخورد خواهد شد.
 
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با اعلام اینکه هیچ گونه کمبودی در عرضه کالاهای اساسی، بالاخص میوه شب عید استان وجود ندارد، اعلام کرد: طبق تصمیم نهایی ستاد تنظیم بازار استان تهران، مقرر شد سیب شب عید به قیمت هر کیلو ۵۳ هزار تومان و پرتقال با قیمت ۴۲ هزار تومان توسط ستاد تنظیم بازار در محل‌های مشخص که اطلاع رسانی آن به صورت دقیق انجام خواهد شد، عرضه شود.
 
وی با بیان اینکه برای عرضه میوه شب عید توسط ستاد تنظیم بازار ۳۰۰ نقطه در شهر تهران و ۵۵ نقطه نیز در شهرستان‌های استان تهران در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: عرضه از صبح روز پنج شنبه ۲۳ اسفندماه ۱۴۰۳ آغاز و تا روز ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام