شناسهٔ خبر: 71820263 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

حاجی دلیگانی: امنیت غذایی در گرو تامین نهاده‌ها محقق می‌شود

نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ گفت: اگر وضعیت تأمین جو، ذرت و دیگر نهاده‌ها به همین شکل ادامه یابد، قطعاً در آینده نزدیک با مشکلاتی در قیمت مرغ، گوشت سفید و سایر محصولات کشاورزی مواجه خواهیم شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، حسینعلی حاجی دلیگانی در جلسه علنی امروز مجلس در تذکری گفت: امنیت غذایی زمانی محقق می‌شود که بتوانیم نهاده‌ها را تأمین کنیم. گفته می‌شود فردی ۲ میلیارد دلار از وزارت جهاد طلب دارد و تمام نهاده‌های کشاورزی مانند جو، ذرت و سویا را در انحصار خود گرفته است. آقای وزیر در زمان رای اعتماد گفت که انحصار را در واردات می‌شکند اما این اتفاق هنوز نیفتاده است.

وی افزود: هشدار می‌دهم که اگر وضعیت تأمین جو، ذرت و دیگر نهاده‌ها به همین شکل ادامه یابد، قطعاً در آینده نزدیک با مشکلاتی در قیمت مرغ، گوشت سفید و سایر محصولات کشاورزی مواجه خواهیم شد.

این نماینده مجلس همچنین گفت: جوش شیرین در صنایع غذایی به سختی پیدا می‌شود و برخی برای اقلام جو و ذرت، چند ماه است که ثبت‌نام کرده‌اند و پول پرداخت کرده‌اند اما هنوز به آنها داده نشده است. این نکات مهم باید در بحث امنیت غذایی مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام

برچسب‌ها: