شناسهٔ خبر: 71819154 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

فرماندار سمنان خبر داد

آماده‌باش کامل دستگاه‌های خدمات‌رسان برای نوروز ۱۴۰۴ در سمنان

فرماندار سمنان از آماده‌باش کامل دستگاه‌های خدمات‌رسان برای نوروز ۱۴۰۴ در این شهرستان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان، مهدی صمیمیان امروز _سه‌شنبه بیست‌ویکم اسفند_ در نشست ستاد اجرایی خدمات سفر به مسافران و زائران شهرستان سمنان ویژه نوروز ۱۴۰۴، با تاکید بر اهمیت ارائه خدمات مطلوب به مسافران و زائران در ایام نوروز، اظهار کرد: دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان شهرستان در ایام اوج مسافرت‌های نوروزی در آماده‌باش کامل خواهند بود.

وی با اشاره به ترافیک سنگین در معابر ورودی و سطح شهر، افزود: دستگاه‌های متولی باید تمهیدات لازم ترافیکی را برای تسهیل عبور و مرور و رفاه حال شهروندان و مسافران اتخاذ کنند.

فرماندار سمنان خاطرنشان کرد: با توجه به تقارن ایام نوروز ۱۴۰۴ با ماه مبارک رمضان، نظارت بر فعالیت خبازی‌ها بسیار ضروری است و بر افزایش کیفیت نان در راستای رفاه حال شهروندان و مسافران در دستور کار است.