شناسهٔ خبر: 71819026 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: صراط‌نیوز | لینک خبر

توصیه رهبر انقلاب به دانشجویان در دیدار گذشته چه بود؟

عضو دفتر تحکیم وحدت گفت: دیدار با رهبر معظم انقلاب برای دانشجویان فرصتی برای بیان دغدغه‌ها و اقدامات یک سال گذشته آنها است.

صاحب‌خبر -

به گزارش صراط نیوز به نقل از تسنیم، فاطمه‌سادات هوشمند میرحسینی عضو دفتر تحکیم وحدت، با اشاره به اینکه دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب فرصتی برای بیان دیدگاه‌ها و تحلیل‌های دانشجویی بدون واسطه به بالاترین مقام کشور است، اظهار داشت: این دیدار فرصتی است تا ما به عنوان قشر دانشجو، تحلیل، نظر و موضع خود را درباره مسائل و موضوعات مختلف کشور و دنیا بیان کنیم.

وی دانشگاه را نقطه آغاز تحولات کشور و اثرگذاری جریان دانشجویی توصیف کرد و افزود: دانشجویان در این دیدار بدون هیچ پنهان‌کاری نکات و تحلیل‌های خود را با زبان خاص دانشجویی به اطلاع رهبر انقلاب می‌رسانند تا ایشان  از دیدگاه و نظر جنبش دانشجویی درباره موضوعات مختلف مستقیم و بی‌واسطه مطلع شوند.

هوشمند با بیان اینکه این دیدار یکی از مهمترین دیدار‌ها برای دانشجویان محسوب می‌شود، گفت: تشکل‌های دانشجویی دیدار با رهبر انقلاب را نقطه عطفی برای اعلام نظام مسائل اصلی خود و رساندن این موضوعات به گوش همه مخاطبان خود از جمله قشر دانشجو، دانشگاهی، مسئولین و همه افرادی که به دانشجو و فعالیت تشکیلاتی در کشور به عنوان یک فرصت نگاه می‌کنند و از آن انتظاراتی دارند، می‌دانند.

*گزارش کار سالانه به رهبر انقلاب از سوی دانشجویان

وی با اشاره به متن‌هایی که در این جلسه از سوی دانشجویان قرائت می‌شود، گفت: در واقع در این جلسه می‌خواهیم به رهبر انقلاب بگوییم مثلاً فلان دغدغه شما برای ما هم مسئله و دغدغه است و در راستای آن چنین اقداماتی را انجام دادیم. برخی از این اقدامات در حال انجام و یا  برخی بر زمین مانده، بعضا دیده شده پس از این دیدار و اعلام نکاتی از سوی دانشجویان برخی سازمان‌ها مورد خطاب قرار گرفتند و یا برای کمک به جریان دانشجویی در برخی موضوعات آمادگی خود را اعلام کردند.

* تقویت رابطه قلبی دانشجویان  با امام امت

هوشمند درباره مطالباتی که از سوی دانشجویان نسبت به بخش‌های مختلف کشور در این دیدار اعلام می‌شود، نیز افزود: از دیگر دلایل اهمیت این دیدار برای دانشجویان، مطالباتی است که نسبت به ارکان مختلف نظام در حیطه اجرایی، نظارتی و قضاییه مطرح می‌شود. دانشجویان در این دیدار بعضا مطالعات، تحقیقات و حتی راهکار‌هایی که درباره برخی موضوعات و مشکلات کشور دارند را مطرح می‌کنند که حاصل فعالیت‌ها و پیگیر‌های یکساله اوست.   بعضا شاهد بودیم رهبر انقلاب بعد از این دیدار نکات و دستوراتی را به برخی بخش‌ها اعلام و پیگیری‌هایی صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: نکته دیگه‌ای که بعضاً درباره این دیدار مغفول می‌ماند مربوط به اظهار محبت و علاقه دانشجو‌ها نسبت به رهبر انقلاب است. در واقع این طور نیست که دانشجویان تنها با هدف بیان یکسری نکات و گزارش کار در محضر رهبر انقلاب حاضر شوند بلکه هدف بیشتر ان‌ها از این حضور، تقویت رابطه قلبی با امام امت و ولی‌فقیه زمانشان است. روح  حاکم بر این دیدار و انرژی که از این ملاقات می‌گیریم برای ما بسیار اهمیت دارد و ما را برای ادامه مسیر مصمم‌تر و با انگیزه‌تر می‌کند.