شناسهٔ خبر: 71844759 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اعتماد آنلاین | لینک خبر

واکنش ایلان ماسک به مذاکرات آمریکا و اوکراین در جده: آفرین!

«ایلان ماسک» از نزدیک‌ترین متحدان رئیس‌جمهور آمریکا از نتایج مذاکرات واشنگتن-کی‌یف در عربستان سعودی تمجید کرد.

صاحب‌خبر -
واکنش ایلان ماسک به مذاکرات آمریکا و اوکراین در جده: آفرین!
کد خبر: 703951
|
۱۴۰۳/۱۲/۲۲ ۱۳:۳۵:۵۹

«ایلان ماسک»، وزیر بهینه‌سازی دولت آمریکا و از نزدیک‌ترین متحدان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس از نتایج مذاکرات میان هیات‌های آمریکا و اوکراین تمجید کرد که دیروز در شهر جده در عربستان سعودی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، عربستان سعودی طی هفته‌های اخیر، میزبان هیات‌های دیپلماتیک بلندپایه آمریکا و روسیه در ریاض بود. طرفین با میانجیگری عربستان سعودی درباره بهبود روابط دوجانبه و برنامه صلحی برای جنگ اوکراین گفت‌وگو کردند.

«مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا، سه‌شنبه گفت که مذاکرات میان کی‌یف و واشنگتن در جده صلح پایدار در اوکراین را «یک گام نزدیک‌تر» کرد.

ماسک در واکنش به پیام روبیو در شبکه اجتماعی ایکس در این باره، نوشت: آفرین!

دفتر «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در پی این مذاکرات بیانیه مشترکی را منتشر و اعلام کرد که کی‌یف برای پیشنهاد آمریکا مبنی بر آتش‌بس ۳۰ روزه با روسیه با امکان تمدید در صورت توافق طرفین، آماده است.

این سند همچنین بیان می‌کند که آمریکا، فورا، کمک‌ها به اوکراین را از سر خواهد گرفت و وقفه در اشتراک‌گذاری اطلاعات با اوکراین را لغو خواهد کرد.