شناسهٔ خبر: 71818079 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

حمله مرگبار راهزنان مسلح در نیجریه | دست‌کم ۲۰ کشته در ایالت اوندو

در پی حمله مسلحانه راهزنان به چندین منطقه در ایالت اوندو، دست‌کم ۲۰ نفر کشته شدند. این حملات که از دوشنبه آغاز شده بود، در جمعه‌شب به اوج خود رسید و نگرانی‌ها درباره بحران امنیتی در نیجریه را افزایش داده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ وب‌سایت محلی "ونگارد" گزارش داد که دست‌کم ۲۰ نفر در حمله راهزنان مسلح به چندین منطقه در ایالت اوندو در جنوب غربی نیجریه کشته شده‌اند. این حملات در روزهای اخیر شدت گرفته و خسارات گسترده‌ای به جای گذاشته است.

بر اساس این گزارش، حمله از روز دوشنبه آغاز شد، اما اوج خشونت در جمعه‌شب رخ داد؛ زمانی که راهزنان به‌صورت بی‌هدف به ساکنان محلی که در خواب بودند، تیراندازی کردند.

افزایش نگرانی‌ها از بحران امنیتی در نیجریه

طبق گزارش‌های منتشرشده، نیروهای امنیتی تاکنون اجساد برخی از قربانیان را پیدا کرده‌اند، اما تعداد زیادی همچنان مفقود هستند. مقام‌های محلی اعلام کرده‌اند که تحقیقات در مورد این حملات ادامه دارد.

نیجریه در سال‌های اخیر با موجی از حملات مسلحانه روبه‌رو بوده است. ابتدای سال جاری، افراد مسلح دست‌کم ۲۰ سرباز، از جمله یک افسر، را در حمله به یک پایگاه نظامی در ایالت بورنو در شمال شرق این کشور به قتل رساندند.

علاوه بر این، گروه تروریستی "بوکوحرام" نیز اخیراً در ایالت بورنو حمله‌ای مرگبار انجام داد که منجر به کشته شدن ۲۰ شکارچی محلی شد. این گروه به همراه شاخه غرب آفریقایی داعش، بیش از ۱۶ سال است که در شمال شرق نیجریه فعالیت دارد و باعث خسارات جانی و اقتصادی فراوان شده است.

چالش‌های امنیتی و بحران انسانی در نیجریه

در سال‌های اخیر، راهزنان و گروه‌های مسلح در مناطق مختلف نیجریه، از جمله ایالت‌های شمالی و جنوب غربی، باعث ناامنی گسترده شده‌اند. این حملات علاوه بر تلفات جانی، منجر به تخریب روستاها، غارت منابع و افزایش آوارگی مردم شده است.

به گفته کارشناسان، دولت نیجریه برای مقابله با این بحران امنیتی، نیازمند تقویت نیروهای نظامی و افزایش تدابیر امنیتی است. با این حال، ناامنی همچنان به عنوان یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های این کشور باقی مانده است.