به گزارش همشهری آنلاین، پرویز سروری در سیصد و دوازدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه افتتاح ۲۷۵ کیلووات انرژی خورشیدی رقم بزرگی نیست اما آغاز خوبی است، اظهار کرد: این اقدام به هرشکل می تواند نویدبخش و الگوی سایر دستگاه ها باشد. چرا که ۲۰ درصد از نیروی برق دستگاه ها باید توسط انرژی خورشیدی تأمین شود.
وی همچنین تصریح کرد: امیدواریم شاهد توسعه این دست اقدامات در سطح شهر باشیم. بیشترین مجموعه های خدمات رسان در اختیار شهرداری است و اگر مجهز به نیروگاه خورشیدی شود، به برق و در نهایت به اقتصاد کمک کرده ایم. چراکه با تعطیلی واحدهای تولیدی به دلیل کمبود برق، ضرر سنگینی به اقتصاد وارد می شود.
سروری تأکید کرد: امسال با این اقدامات سال محیط زیستی داشتیم. افتتاح نیروگاه خورشیدی، افتتاح مسیر ۴۷ کیلومتری، ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار کمربند سبز، رونمایی از بسته برقی سازی و افتتاح روددره فرحزاد مصداق این موضوع است.
وی ادامه داد: نصب مناره ها در سطح شهر با استفاده از معماری اسلامی نوید این را می دهد که در تهران به عنوان پایتخت معنویت در جهان اسلام، صدای دلنشین اذان را خواهیم شنید.
سروری گفت: بنده در جلسه قبل نگفتم که ۲۵ هزار کشته به دلیل حمله سگ های ولگرد در تهران اتفاق افتاده و این آمار جهانی است اما برخی از این موضوع سوء استفاده کردند. بنده صرفاً به جهت نگرانی مردم در خصوص این موضوع تذکر خود را مطرح کردم.
مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز تأکید کرد: ما گفتیم که در محدوده های مسکونی، واحدهای مرتبط با حیوانات مستقر نشوند. قرار بود شهرداری لایحه ای در این زمینه ارائه دهد تا بدانیم چگونه باید عملیاتی شود. هنوز لایحه ای ارائه نشده و با این حال مخالفت ها آغاز شده است. بنده نگرانم شهرداری تحت این فشارها قرار بگیرد و کاری نکند. ما برای زندگی مردم باید ارزش خاصی قائل باشیم.
وی در رابطه با گفت و گو با وزیر نیرو هم گفت: وزیر هم با حفر چاه در تهران مخالف بود اما این پرسش را مطرح کرد که اگر در تابستان آب نداشته باشیم، باید چه کنیم؟ البته عملیات اجرایی برای آبرسانی از سد طالقان آغاز شده است. وزیر اعلام آمادگی کرد که در صحن شورا در خصوص بازچرخانی آب گزارشی ارائه دهد.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: با یک باران و دو باران مشکل آب حل نمی شود و باید همکاری بین مردم و دولت شکل بگیرد تا بتوان از پس تابستانی سخت برآمد. چراکه در غیر این صورت ناچار می شوند برنامه ای دیگر را دنبال کنند.
چمران با بیان اینکه در معابری که به نام شخصیت ها نامگذاری می شود باید اطلاع رسانی صورت بگیرد، خاطرنشان کرد: در مواردی تابلویی در معابر نصب می شد اما کسی فرصتی نداشت که در بزرگراه این تابلوها را بخواند.
وی افزود: اینکه کلمه «شهید» را در بزرگراه ها به رنگ قرمز می نویسند اقدام خوبی است اما خوانده نمی شود و باید خوانا باشد.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: برخی تابلوهای فایبرگلاس در کوچه هایی نصب و تصویر شهدا در آن درج شده اما کیفیت ندارد. اینکه کاری انجام نشده به این دلیل بوده که نمی دانستند باید چه کاری انجام دهند و ما هم باید کمک کنیم.