به گزارش خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، شامگاه دوشنبه ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۳ بازی فوتبال بین استقلال و النصر در مرحله یکهشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا، با برتری ۳ _۰ النصر به پایان رسید.
خلاصه بازی به شرح زیر است:
این دیدار رأس ساعت ۲۱:۳۰ آغاز شد.
«دقیقه ۲» حمله خوبی برای استقلال شکل گرفت اما ضربه پای چپ مهران احمدی قدرت لازم را نداشت و بنتو آن را مهار کرد.
«دقیقه ۹» گل برای النصر؛ روی اشتباه سیدحسین حسینی و رافائل سیلوا، جان دوران با یک ضربه چیپ دروازه استقلال را باز کرد.
«دقیقه ۲۶» گل دوم برای النصر؛ رونالدو با یک ضربه چیپ از روی نقطه پنالتی دومین گل النصر در این مسابقه را به ثمر رساند.
«دقیقه ۳۶» ضربه کریس رونالدو از کنار دروازه استقلال به بیرون رفت.
در وقت اضافه نیمه اول داور مسابقه پس از بررسی وار، مهران احمدی را از زمین مسابقه اخراج کرد.
«دقیقه ۴۹» شوت از راه دور مارسلو بروزوویچ از سوی سیدحسین حسینی مهار شد.
«دقیقه ۵۰» ضربه محکم و پرقدرت جان دوران به تیرک دروازه استقلال برخورد کرد و استقلال خوششانس بود که برای بار سوم گل نخورد.
«دقیقه ۶۰» کریستیانو رونالدو با سیدحسین حسینی در موقعیت تک به تک قرار گرفت اما کاپیتان استقلال این ستاره پرتغالی را ناکام گذاشت.
«دقیقه ۸۳» گل سوم برای النصر؛ جان دوران موفق شد برای بار سوم دروازه استقلال را باز کند.
انتهای خبر/ ۲۲۴۲۲۴
∎