شناسهٔ خبر: 71811916 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

آغاز دور برگشت یک‌چهارم نهایی اروپا

دوئل صعود 

دور برگشت یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا عصر امروز با برگزاری چهار دیدار پیگیری می‌شود که طی آن بارسا با بنفیکا، بایرلورکوزن با بایرن‌مونیخ، اینتر با فاینور و لیورپول با پاری‌سن‌ژرمن دیدار می‌کنند. 

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین: دور برگشت یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا عصر امروز با برگزاری چهار دیدار پیگیری می‌شود که طی آن بارسا با بنفیکا، بایرلورکوزن با بایرن‌مونیخ، اینتر با فاینور و لیورپول با پاری‌سن‌ژرمن دیدار می‌کنند. 
حساس‌ترین مصاف امشب بی‌تردید به میزبانی آنفیلد برگزار می‌شود، جایی که صدرنشین لیگ برتر انگلیس آماده بستن پرونده یک‌هشتم با بردی دیگر مقابل صدرنشین لیگ فرانسه است. رویارویی دو مدعی که دوئل آنها در پارک‌دو‌پرنس به سود میهمان خاتمه یافت تا کار پولدار‌های پاریسی برای صعود به یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا سخت‌تر شود. پاری‌سن‌ژرمن، تنها تیم بدون باخت لیگ‌های اروپا که با کسب ۶۵ امتیاز از ۲۰ برد و پنج مصاف صدرنشین لیگ فرانسه و اصلی‌ترین مدعی قهرمانی است با ۱۶ امتیاز فاصله از تیم دوم جدول (مارسی)، هفته گذشته در عین ناباوری نتیجه را در واپسین دقایق بازی روی گل هاروی الیوت به میهمان انگلیسی خود واگذار کرد و حالا چاره‌ای ندارد جز بردی بیش از یک گل اگر می‌خواهد در ادامه روند موفقیت‌های خود به یک‌چهارم نهایی صعود کند. مسئله‌ای که ذهن انریکه را حتی قبل از بازی با رن در جریان رقابت‌های لیگ به خود مشغول کرده بود: «متأسفانه دروغ گفتم. به لیورپول فکر می‌کردم، نه فقط قبل بازی با رن، بلکه از زمان قرعه‌کشی تاکنون، چراکه فوتبال همواره سرشار از شگفتی است و این جادوی این ورزش به حساب می‌آید. همیشه بهترین تیم برنده نمی‌شود. وقتی بازی رفت را به این شکل می‌بازیم، طبیعتاً حق داریم که ناراحت شویم. با این حال خودمان را جمع و جور کرده‌ایم و بعد از پیروزی با رن با امیدواری کامل برابر لیورپول به میدان می‌رویم تا با دست پر آنفیلد را ترک کنیم.» البته قرمز‌ها نیز با روحیه خوبی آماده پذیرایی از پی‌اس‌جی می‌شوند. شاگردان اشلوت بعد از برد پرگل مقابل ساوتهمپتون، بنا به گفته‌های سرمربی هلندی آماده نبردی جانانه با میهمان خود هستند و تکرار بردی دیگر: «در آخرین بازی لیگ انرژی خود را ذخیره کردیم برای بازی مقابل پاری‌سن‌ژرمن و اصلاً ندویدیم. به روش‌های مختلف می‌توان پیروز شد و این نشانه‌ای از یک تیم خوب داشتن است. می‌دانم بازیکنانم قادر به انجام کار‌های بسیار بسیار بهتری هستند. این همان چیزی است که من این هفته از آنها انتظار دارم.» البته اشلوت در این بازی جوگومز، تایلر مورتون و کانر بردلی را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد. 
بایرن، اما شب سختی ندارد. هرچند که باید در خانه بایرلورکوزن به میدان برود، اما با برتری ۳ بر صفر دور رفت، صعود لورکوزن به معجزه می‌ماند. اینتر نیز شرایطی مشابه دارد و با توجه به برد ۲ بر صفر دور رفت، صعودش تقریباً قطعی شده و این فرصت را دارد که صعودش به یک‌چهارم نهایی را مقابل هوادارانش جشن بگیرد، خصوصاً که فاینورد یک‌دوجین محروم و مصدوم دارد. در بازی قبلی طارمی دقیقه ۶۲ به عنوان یار تعویضی به میدان رفت و نتوانست توپی را وارد دروازه حریف کند. حال باید دید در این دیدار اینزاگی فرصتی به مهاجم ایرانی تیمش می‌دهد و طارمی می‌تواند در صورت کسب این فرصت کاری از پیش ببرد. بارسا هم بعد از برتری یک بر صفر مقابل بنفیکا، امشب در نیوکمپ به تکرار موفقیت بازی رفت می‌اندیشد تا بتواند در بین هشت تیم برتر این رقابت‌ها در یک‌چهارم نهایی جای گیرد، اما باید دید امشب شانس با مدعیانی است که هفته قبل به عنوان تیم برنده زمین بازی را ترک کردند یا ورق لحظه آخر به نفع بازنده‌ها برمی‌گردد.