نادیا زکالوند: افراد بسیاری در دنیا از نوشیدن چای سیاه لذت میبرند. مثلا، در بریتانیا مردم بهطور متوسط روزانه بیش از ۳ فنجان چای مینوشند و حدود ۲۰درصد از بریتانیاییها هم اعتراف کردهاند که بین ۵ تا ۱۰ فنجان چای مینوشند.
اگر شما هم عاشق نوشیدن چای سیاه هستید، به هشدار این پزشک درباره چای سیاه کیسهای توجه کنید.
دکتر مارک هایمن( پزشک و نویسندهای آمریکایی است. او مدیر مرکزی کلینیک کلیولند و بنیانگذار و مدیر مؤسسه تحقیقات پزشکی «مرکز فوقالعاده سلامتی» است ) در شبکه اجتماعی فیسبوک، به مخاطبان خود گفت، «اگر اهل نوشیدن چای سیاه هستید، بهجای استفاده از چای کیسهای، از برگ چای ارگانیک استفاده کنید و هرگز به سراغ چای کیسهای نروید. کیسههای مورد استفاده این نوع چایها، شما را در معرض آلودگی میکروپلاستیکها قرار میدهند.»
اگر استفاده از چایهای کیسهای برایتان راحتتر است، پس مطمئن باشید کیسه آن عاری از موادی چون بیسفنول ای، فتالات، پلیپروپیلن و اپیکلروهیدرین باشد. بهتر است از آن نوع چایهای کیسهای تهیه کنید که کیسه آنها از نوع کنف ارگانیک، پنبه یا الیافهای گیاهی باشد.
تحقیقات نشان داده، در هر فنجان چای کیسهای حدود ۱۱.۶ بیلیون میکروپلاستیک و بیش از سه میلیارد نانوپلاستیک آزاد میشود. همچنین مقدار ذرات آزادشده نایلون و پلیاتیلن ترفتالات آزادشده در چایهای کیسهای وقتی در آب جوش خیسانده میشوند، چندین مرتبه بیشتر از مقدار میکروپلاستیکهای موجود در مواد غذایی دیگر است.
چای سیاه منبعی عالی از آنتیاکسیدان است اما کیفیت آن مانند هر ماده غذایی دیگر مهم است.
انواع کالاهای مصرفیمان، مانند لباس، اسباببازی، بستهبندیها، ظروف غذا حتی لاستیک خودروها، میکروپلاستیکهای بسیاری تولید کرده و هوا، غذا و آب مصرفیمان را آلوده میکنند. این مواد در بدنمان منجر به تولید التهاب و درنتیجه انواع بیماریها میشود.
هنگام مصرف چای کیسهای، مراقب باشید کیسه چای از انواع مواد مضر پلاستیکی نباشد.
منبع:

