شناسهٔ خبر: 71811071 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

توزیع پنج هزار پرس غذای گرم میان نیازمندان تهران

تهران بزرگ - ایرنا - معاونت اجرایی قرارگاه جهاد اجتماعی کشور گفت: در قالب پویش «کوله به پشت» پنج هزار پرس غذای گرم با همکاری نیکوکاران و خیران تهیه و بین نیازمندان در مناطق کم‌برخوردار استان تهران توزیع شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، فاطمه چوپانی شامگاه دوشنبه افزود: پویش «کوله به پشت» با یاد حضرت علی (ع) و به منظور ترویج نام و راه این امام بزرگوار با هدف توزیع غذای گرم به خانوارهای ایتام و نیازمندان و مددجویان خیریه آبشار عاطفه‌ها از ابتدای ماه مبارک رمضان راه‌اندازی شد و تا پایان ماه رمضان ادامه دارد.

وی اضافه کرد: بنیاد بین‌المللی آبشار عاطفه‌ها با ۹۴۰ نمایندگی در سراسر کشور است که روزانه ۴۰ تا ۵۰ هزار پرس غذای گرم بین مددجویان این خیریه توزیع می‌کند.

معاون اجتماعی بنیاد بین‌المللی آبشار عاطفه‌ها ادامه داد: امروز ۲۰ اسفند ماه همزمان با سالروز وفات حضرت خدیجه (س) همچنین در آستانه سالگرد تاسیس خیریه آبشار عاطفه‌ها تعداد پنج هزار پرس غذای گرم با کمک خیران استان تهران تهیه و بین خانوارهای ایتام، بی‌سرپرست و بانوان سرپرست خانوار همچنین نیازمندان تحت پوشش خیریه آبشار عاطفه‌های استان تهران توزیع شد.

توزیع پنج هزار پرس غذای گرم به نیازمندان تهران

چوپانی با بیان اینکه در استان تهران ۲۰۰ نمایندگی در امور خیریه فعالیت دارند، گفت: بیش از ۱۱ هزار مددجوی تحت پوشش از خدمات این موسسات و نمایندگی‌ها بهره‌مند هستند و اکنون با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان و بهار قرآن و همزمانی با سال نو از ابتدای اسفند ماه توزیع سبد کالا بین این گروه‌ها انجام شده است.

وی ارزش تقریبی هر سبد کالایی را یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اعلام کرد و یادآور شد: این بسته‌ها بین مددجویان تحت پوشش بنیاد بین‌المللی خیریه آبشار عاطفه‌ها در سراسر کشور توزیع می‌شود، البته تهیه و توزیع پوشاک، کفش و هدیه نقدی به عنوان عیدانه هم در دستور کار این موسسه قرار دارد.