شناسهٔ خبر: 71810430 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

در جلسه هیات رئیسه فدارسیون دوچرخه سواری چه گذشت؟

از جایزه ۲ میلیاردی میرباقری تا تخصیص بودجه ۵ میلیاردی به نوجوانان

در آخرین جلسه هیات رئیسه فدراسیون دوچرخه سواری در سال ۱۴۰۳ مباحثی به تصویب اعضا رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، آخرین جلسه هیات رئیسه فدراسیون امروز دوشنبه، ۲۰ اسفندماه در محل فدراسیون برگزار شد. 

در این جلسه آخرین تغییرات آیین‌نامه سازمان لیگ و مسابقات در سال ۱۴۰۴ به تصویب اعضا رسید. تصویب دستورالعمل پرداخت حق الزحمه ناظران، سرپرستان فنی، نمایندگان، داوران و کادر برگزاری مسابقات قهرمانی کشور، لیگ‌های باشگاهی، جام آزاد، منطقه‌ای و ارگان‌ها نیز از دیگر مباحث مطروحه در این جلسه بود.

۲۰ دوره مسابقات تدارکاتی داخلی جهت آماده‌سازی تیم‌های ملی نوجوانان در نظر گرفته شده است که بهترین عملکرد ممکن را از آنها در بازی‌های آسیایی بحرین شاهد باشیم. در این جلسه تصویب شد که برای جوایز و هزینه‌های جانبی این مساقات نیز ۵ میلیارد ریال در نظر گرفته شود.

ضمنا برای پاداش به آرش میرباقری، پدیده قهرمانی آسیا ۲۰۲۵ نیز ۲ میلیارد ریال در نظر گرفته شد تا گوشه‌ای از زحمات این ورزشکار جوان، جبران شود.

لیست تعرفه‌های برگزاری دوره‌های آموزشی دوچرخه سواری و حق الزحمه مدرسین در سال ۱۴۰۴ نیز در این جلسه تصویب شد.

انتهای پیام/