شناسهٔ خبر: 71808281 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

اقبال‌پور: دستگاه‌های مازندران برای توسعه و حفظ منابع طبیعی نهایت تلاش را داشته باشند

مسئول بسیج سازندگی سپاه کربلا گفت: همه نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی مازندران باید در ایجاد، توسعه و حفظ منابع طبیعی نهایت دغدغه مندی و همت خود را به کار بگیرند.

صاحب‌خبر -

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، سرهنگ پاسدار «محمدمهدی اقبال‌پور» مسئول بسیج سازندگی سپاه کربلا روز گذشته در حاشیه آئین استانی روز درختکاری در اردوگاه امام خامنه‌ای میاندورود ضمن تبریک و گرامی‌داشت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری اظهار داشت: ما همواره قدردان حافظان محیط زیست و منابع طبیعی هستیم و همه‌ی نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی باید در ایجاد، توسعه و حفظ منابع طبیعی نهایت دغدغه مندی و همت خود را به کار بگیرند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه کربلا با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر کاشت یک میلیارد نهال در سراسر کشور خاطرنشان کرد: به لطف خدا بسیج سازندگی در این عرصه نیز همه تلاش خود را به کار گرفته تا با همراهی دستگاه‌ها، مردم و گروه‌های جهادی در تحقق این فرمان رهبر معظم انقلاب نیز پیشتاز باشد.

اقبال‌پور گفت: سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا با محوریت گروه‌های جهادی و همت مردم، کاشت یک میلیون اصله نهال که سهم بسیج و سپاه استان برای تحقق این امر در سال جاری بوده را از بهمن ۱۴۰۳ آغاز کرده و ان‌شاءالله طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ این توفیق را داشته باشیم که توزیع و کاشت یک میلیون اصله را به مدد الهی و با کمک مردم بسیجی و گروه‌های جهادی استان مازندران به اتمام برسانیم.

انتهای پیام/