سرهنگ حکمت اله شجاعی در تشریح جزئیات این خبر گفت:در پی مراجعه فردی به کلانتری ۴۴ ولدآباد کرج مبنی بر مفقود شدن دختر ۷ ساله اش بلافاصله موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی استان البرز قرار گرفت.
وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع و انتشار خبر در فضای مجازی و از همان ساعات ابتدایی اعلام فقدانی بلافاصله رئیس پلیس آگاهی استان به همراه رئیس و عوامل اداره مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی استان در محل فقدانی این دختربچه حاضر شدند.
وی گفت:پدر دختربچه در بررسیهای ماموران اعلام کرد که به اتفاق خانواده جهت مهمانی به خانه مادربزرگ لیانا آمده و با سایر اقوام در این محل حضور داشتیم و لیانا در ابتدا با دختر خاله اش در داخل کوچه بازی کرده و پس از رفتن او به تنهایی در داخل کوچه به بازی مشغول بوده تا اینکه در ساعت ۱۸:۱۵ مادرش متوجه شده لیانا در داخل کوچه حضور ندارد و مفقود شده است.
رئیس پلیس آگاهی استان افزود:ماموران پلیس آگاهی استان با انجام اقدامات پلیسی در نهایت موفق شدند هویت مظنون این پرونده که به عنوان شوهر خاله لیانای ۷ ساله بود را شناسایی و بلافاصله نسبت به دستگیری وی اقدام کنند.
سرهنگ شجاعی ادامه داد:متهم که در ابتدا منکر هرگونه نقشی در خصوص فقدانی دختربچه ۷ ساله شده بود در نهایت پس از مواجه شدن با مستندات پلیسی به قتل این کودک اعتراف کرد و گفت: در روز حادثه زمانی که لیانا در داخل کوچه تنها مشغول بازی شد، وی را سوار خودرو کردم و به سمت پایین روستا رفتم و بلافاصله در داخل خودرو بر روی صندلی جلو با چاقو ضرباتی بر گردن و قفسه سینه لیانا زدم و او را به قتل رساندم و جسد او را در داخل کانال آب انداختم و چند تکه سنگ بر روی جسد گذاشتم و دو عدد گوشواره او را به سرقت بردم.
رئیس پلیس آگاهی استان افزود: ماموران با راهنمایی این قاتل بی رحم و با به کارگیری سگهای پلیس جسد بی جان این دختر بچه ۷ ساله را که در داخل نهر آب بصورت شناور رها شده و چند قطعه سنگ نیز روی جنازه قرار داشت پیدا کرده و در بررسی ظاهری از مقتول نیز آثار شیای تیز روی گردن و قفسه سینه او مشخص گردید.
این مقام انتظامی با اعلام اینکه قاتل انگیزه خود را از ارتکاب این جنایت، وجود اختلافات خانوادگی با پدر و مادر مقتول عنوان کرد گفت: متهم با قرار صادره جهت انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار پلیس آگاهی استان البرز قرار دارد.
انتهای پیام /