به گزارش خبرنگار ایرنا، این نمایشگاه از عصر روز گذشته (یکشنبه ۱۹ بهمن) آغاز به کار کرده و تا روز جمعه ۲۴ این ماه در ۲ نوبت صبح و عصر برای دیدن عموم دایر است.
رییس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه و دبیر برگزاری این نمایشگاه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: این نمایشگاه به جرات می توان که یکی از باشکوه ترین و پربازدیدترین نمایشگاه های قرآنی چند سال اخیر است که در استان کرمانشاه دایر شده است.
محسن کرمیان افزود: در این نمایشگاه که در وسعت یک هزار متر مربع دایر شده است ۷۴ غرفه متعلق به ۳۷ دستگاه و انتشارات استان های کرمانشاه، قم و تهران حضور دارند که بیش از ۲۰ هزار جلد کتاب و محصولات قرآنی را در حدود ۲ هزار عنوان برای بازدیدکنندگان ارایه کرده اند.
وی یادآور شد: در کنار عرضه این محصولات، غرفه هایی چون عفاف و حجاب، صنایع دستی قرآنی، بازی های کودکانه، نقاشی، قرآن بخوان و جایزه بگیر، برنامه های فرهنگی و کلاس های قرآن خانگی ، امر به معروف و نهی از منکر دایر شده است.
کرمیان ادامه داد: این نمایشگاه در ۲ نوبت صبح و بعدازظهر آماده بازدید مردم است که نوبت صبح از ساعت ۹ تا ۱۲ ویژه دانش آموزان و نوبت عصر از ۱۶ تا ۲۱ ویژه عموم مردم است.
رییس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه اجرای نمایش و برگزاری سرود و محافل قرآنی را از برنامه های جنبی این نمایشگاه عنوان کرد و گفت: این نمایشگاه قرآنی تا ۲۴ اسفندماه آماده بازدید است.
شور و اشتیاق کودکان، نوجوانان و دانش آموزان حاضر در کارگاه ها و غرفه های مختلف این نمایشگاه که به همراه والدین خود برای آشنایی با مفاهیم و معانی قرآنی در این نمایشگاه حضور یافته اند از جمله نکات جالب توجه نمایشگاه امسال است که مورد توجه بازدید کنندگان از این نمایشگاه قرار گرفته است.