شناسهٔ خبر: 71803670 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

از سند سینما، تئاتر و موسیقی تا روند آموزش هنر در جلسه آخر شورای هنر

آخرین جلسه شورای هنر در سال ۱۴۰۳، به ریاست وزیر فرهنگ برگزار شد و اعضای حاضر، عملکرد این شورا در سال اخیر را بررسی کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، صدوسیزدهمین و آخرین جلسه شورای هنر در سال ۱۴۰۳، به ریاست سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و با حضور بیشتر اعضا، امروز _دوشنبه بیستم اسفند_ برگزار شد.

در این نشست، موضوعات مختلف مرتبط با هنر مورد بررسی قرار گرفت.

ارائه گزارشی از جشنواره صنایع دستی فجر، جشنواره فیلم فجر و روند آموزش هنر به سبک استاد-شاگردی در دانشگاه استاد فرشچیان از جمله محورهای این جلسه بود که اعضای شورا درباره آن به بحث و تبادل نظر پرداختند؛ بر اساس اطلاعات ارائه شده در این جلسه، شورای هنر در سال ۱۴۰۳، در مجموع ۱۴ جلسه برگزار کرده که شش جلسه آن در دوره دولت چهاردهم بوده است.

سند سینما، ضوابط حاکم بر بازار هنرهای تجسمی، سند هنرهای تجسمی، ماده واحده ارتقای مؤسسه آموزشی سوره، تحول آموزش هنر در هنرستان‌های هنرهای زیبا، اساسنامه شهر جهانی نوآوری و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی و خلاق جمهوری اسلامی ایران، سند هنرهای نمایشی، طرح هنر رضوی، بررسی وضعیت موسیقی با حضور هنرمندان و گزارشی از برنامه‌های جشنواره‌های هنری فجر بعضی از موضوعات مهمی بود که در این دوره بررسی شدند.