به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام مصطفی حسینی روز دوشنبه در جلسه ستاد هماهنگی برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس با بیان اینکه تاثیرگذاری راهپیمایی روز قدس در گرو مردمی سازی آن است، افزود: این اقدام باید از محلات و مساجد آغاز و به مصلی نماز جمعه منتهی شود.
حسینی با بیان اینکه راهپیمایی این روز مهم از راهپیمایی های دیگر جدا نیست، افزود: راهپیمایی های مناسبت های مختلف در کشورمان به یکدیگر متصل است.
وی با بیان اینکه رمز برگزاری راهپیمایی روز ۲۲ بهمن همان مردمی بودن آن است که می توان آن را برای این راهپیمایی نیز به کار گرفت، اضافه کرد: مردمی بودن راهپیمایی روز قدس به صورت ویژه دیده شود.
امام جمعه شهر زنجان با تاکید بر انجام هماهنگی های لازم برای برگزاری باشکوه این راهپیمایی، گفت: هر چند برخی کارها در این خصوص تکراری است اما می توان از توان و ظرفیت حوزه های دیگر بهره برد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر زنجان یادور شد: روز قدس چله راهپیمایی ۲۲ بهمن است و هر کدام از مناسبت ها برنامه های خاص خود را دارد.
حسینی با بیان اینکه برگزاری و حضور در این مراسم وظیفه شرعی است، اضافه کرد: باید از فرصت های موجود به بهترین نحو استفاده کرد .
وی در ادامه با اشاره به اجرای طرح آیه های زندگی در استان، گفت: در این طرح نیز محتواهای متناسب با این ایام مورد توجه قرار گرفت تا تاثیرگذاری لازم را داشته باشد.