شناسهٔ خبر: 71801767 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

سفرهای گردشگری دریایی در نوشهر کلید می خورد - اکونیوز

اقتصاد ایران: نوشهر - مدیرکل بنادر و دریانوردی مازندران با اشاره به خرید کشتی استاندارد گردشگری دریایی گفت: پیش بینی می شود سفرهای دریایی از نوروز ۱۴۰۵ در بندر نوشهر کلید خورد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، سعید کیاکجوری پیش از ظهر دوشنبه با اشاره به پروژه راه دسترسی بندر نوشهر اظهار کرد: به دلیل این که این نوع کار جدید بود، تعیین تکلیف برخی مسائل سبب طولانی شدن پروژه شده است.

وی داشتن پیچیدگی را از جمله دلایل طولانی شدن پروژه‌ها ذکر کرد و لایروبی بندر را اصلی ترین هدف برشمرد و گفت: جذب سرمایه گذار و ارتقای ایمنی از دیگر اهداف است.

وی ادامه داد: وقتی کانال و ایمن نداشته باشیم، با مشکل برمی خوریم، گفت: پسرفت تراز آب دریای خزر از چالش‌ها است و کاهش تراز در قسمت شمال دریا بیشتر است.

کیاکجوری تصریح کرد: ایجاد کانال دسترسی ایمن مهمترین برنامه است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی مازندران با عنوان این که در حوزه دریا متولیان مختلفی وجود دارد، گفت: در حوزه محیط زیست دریایی، امنیت دریانوردی و غیره دستگاه‌های مختلفی تصمیم گیری می‌کنندو تعدد متولیان سبب شده نتوانیم تصمیم گیری درستی داشته باشیم.

کیاکجوری با اشاره به این که کشتی‌های استانداردی در حوزه دریای خزر نداریم، گفت: یک کشتی استاندارد ۲۰۰ نفری برای گردشگری دریایی خریداری شده است و امیدواریم بتوانیم در بندر نوشهر زودتر از دیگر بنادر گردشگری و سفرهای دریایی را کلید بزنیم.

وی افزود: اگر در مازندران هفت تا هشت ایستگاه مارینای گردشگری دریایی داشته باشیم جواب می‌دهد.

برچسب‌ها: