به گزارش خبرگزاري صدا وسيما ،در بخشنامه سازمان هواپیمایی کشوری آمده است؛ هرگونه نمایش، عرضه و فروش بلیت های نوروزی بالاتر از نرخ های اعلامی شرکت های هواپیمایی، خلاف آئین نامه و مقررات بوده و با متخلف یا متخلفان برخورد آیین نامه ای بصورت تعلیق یک تا سه ماهه می شود و متخلفان به مراجع ذیصلاح معرفی می شوند.
بنابراین به منظور اجتناب از تعلیق و بروز ضرر و زیان ناشی از آن، باید تمامی تمهیدات لازم در این خصوص توسط مدیران عامل دفاتر اندیشیده شود.
لازم به ذکر است، دفاتر فروش برخط که بصورت B2B فعالیت می کنند در صورتیکه فروشنده بلیت دارای مجور فعالیت از این سازمان باشند با شکایت مسافر یا کشف تخلف گرانفروشی بلیت، فروشنده و صادر کننده بلیت هر یک به میزان درصد مبلغ اضافه دریافتی در برابر قانون مسئول خواهند بود.
همچنین در صورتیکه فروشنده بلیت مجوز فعالیت از این سازمان نداشته باشد تمامی مسئولیت ناشی از گرانفروشی بر عهده صادر کننده بلیت خواهد بود.