شناسهٔ خبر: 71798681 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد نونهالان: مدعی جدی قهرمانی در مسابقات جهانی هستیم

آبادان - ایرنا - سرمربی تیم ملی کشتی آزاد نونهالان ایران گفت: در مسابقات جهانی در صربستان، تیم ایران مدعی جدی قهرمانی است.

صاحب‌خبر -

مهدی محمدی دوشنبه در حاشیه برگزاری اردوی آماده‌سازی تیم ملی کشتی نونهالان در آبادان در گفت‌ و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در تیم ملی نونهالان ایران کشتی گیران آینده‌داری حضور دارند که در سال‌های آینده می‌توانند به بزرگان کشتی جهان تبدیل شوند.

وی افزود: تیم ملی نونهالان خود را برای مسابقات قهرمانی جهان آماده می‌کند و اردوهای خوب و منظمی را برای حضور پرقدرت در این مسابقات برگزار کردیم.

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد نونهالان ایران گفت: هدفمان در مسابقات قهرمانی جهان کسب عنوان قهرمانی است و ایران مدعی جدی کسب این عنوان خواهد بود ولی حریفان قدرتمندی در راه قهرمانی داریم.

محمدی بیان کرد: رده نونهالان بسیار مهم است و کشتی گیران در این رده باید آموزش صحیح و اصولی ببیند زیرا شاکله یک کشتی گیر در این رده ساخته و پرداخته می‌شود، هدف ما پرورش کشتی گیران نونهال است و با حضور در مسابقات مختلف این مهم محقق خواهد شد.

وی با ابراز رضایت از شرایط اردوی تیم ملی نونهالان در آبادان گفت: در این اردو با همکاری مسئولان آبادانی شرایط بسیار خوبی برای اردوی تیم ملی نونهالان فراهم شده و ما در این اردو تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم.

محمدی اظهار کرد: پیش از آغاز مسابقات جهانی که در صربستان برگزار خواهد شد حداقل ۲ اردوی آماده سازی دیگر برگزار خواهیم کرد تا کشتی گیران با شرایط بهتری آماده حضور در مسابقات جهانی شوند.

اردوی تیم ملی کشتی نونهالان ایران در آبادان در حال برگزاری است.