به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان، نوری گفت: در راستای انجام این وظیفه کنترلهای بهداشتی لازم در تمامی مراحل تولید انواع دام و طیور و نیز در خصوص فرآوری و توزیع انواع فرآوردههای خوراکی و غیرخوراکی با منشاء دام و طیور از سوی شبکه دامپزشکی اعمال میشود که بازرسی گوشت در کشتارگاههای طیور از اهم این اقدامات است.
وی افزود: در راستای انجام این وظیفه علاوه بر نظارت بهداشتی مستمر دامپزشک و دستیار بهداشتی کشتارگاه، کنترلهای بهداشتی لازم در تمامی مراحل وابسته به کشتارگاه از سوی اداره کل دامپزشکی استان زنجان اعمال میشود.
این مسوول ادامه داد: در این اقدامها بخشهای مختلف کشتارگاه شامل، سکوی تخلیه مرغ زنده، خط کشتار، اسکالدر، پرکنی مرغ، تخلیه اندرونه، چیلر، چیلینگ روم، بسته بندی مرغ، بسته بندی آلایش، تونلهای انجماد، سردخانه نگهداری، بازدید میشود.
نوری افزود: از ابتدای امسال تاکنون تعداد ۲۶ میلیون و ۶۳۱ هزار و ۹۷۴ قطعه انواع طیور به وزن لاشه ۵۵ میلیون و ۴۲۹ هزار و ۵۸۸ کیلوگرم در کشتارگاههای طیور استان کشتار و مورد بازرسی بهداشتی اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: در مجموع تعداد ۱۸۹ هزار و ۴۵۵ قطعه انواع طیور به وزن ۲۶۲ هزار و ۹۵۷ کیلوگرم ضبط و معدوم شد.
وی، در پایان از عموم شهروندان خواست که گوشت مورد نیاز خود را فقط از مراکز مجاز و مورد تایید دامپزشکی خریداری و در صورت مشاهده هر گونه مشکل با شماره ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان زنجان تماس حاصل کنند.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان،گفت: بر اساس قانون سازمان دامپزشکی کشور، نظارت بر تولید و عرضه فرآوردههای خام دام و طیور از وظایف سازمان دامپزشکی است.