شناسهٔ خبر: 71793264 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

سند/ حال و هوای دزفول پس از موشک‌باران صدام؛ از استقامت مردم تا تأکید بر مقابله به مثل

روزنامه جمهوری اسلامی با اشاره به حمله موشکی صدام به دزفول، نوشت: «مردم همیشه مقاوم دزفول پس از وقوع حمله، به درنگ به محل اصابت موشک‌های دشمن شتافتند و در نجات سریع مصدومین نقشی وسیع ایفا نمودند. هموطنان دزفولی تمامی احساس‌شان را در یک عبارت خلاصه می‌کردند؛ مقابله به مثل با حداکثر توان».

صاحب‌خبر -

گروه ساجد دفاع‌پرس: ارتش بعث عراق ساعت ۱ بامداد ۱۶ اسفند سال ۱۳۶۳، توسط هشت فروند موشک «اسکاد» شهر مقاوم دزفول را برای چندمین‌بار از ابتدای آغاز جنگ تحمیلی هدف قرار داد، شهر مقاومی که تا پایان جنگ، آن‌قدر هدف موشک‌های صدام قرار گرفت که آن را «شهر هزارموشک» لقب داده بودند؛ اما مردم قهرمان این شهر با وجود تقدیم صد‌ها شهید، با حضور در مراسم تشییع پیکر‌های مطهر شهدای این حادثه، نشان دادند که از موشک‌های صدام هراسی ندارند؛ این در حالی است که تنها چند ساعت پس از این جنایت که در آن بیش از ۱۳۰۰ واحد مسکونی و تجاری و یک بیمارستان به‌کلی تخریب شد، ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز بصره را زیر آتش توپخانه قرار داد (بیشتر بخوانید).

بر همین اساس، روزنامه جمهوری اسلامی ۲ روز پس از این جنایت ارتش بعثی عراق، یعنی ۱۸ اسفند سال ۱۳۶۳، در گزارشی به تشریح این حادثه و وضعیت این شهر و نیز واکنش مردم قهرمان دزفول به حملات موشکی صدام پرداخته و نوشته است: «مردم شجاع دزفول در اولین ساعات صبح، به‌حالت عادی بودند و اکثر مغازه‌ها و بازار باز بود که انگار نه انگار خبری شده است و از هر کدام سوال می‌شد چه شده است، اعلام می‌نمودند مگر ما از این چیز‌ها هراسی داریم؛ ولی صدام کور خوانده، مردم قهرمان این شهر و دیگر شهر‌های ایران جز از خدا، ترس به خود راه نمی‌دهند؛ و به امام عزیز سلام می‌رسانیم و اعلام می‌داریم که ما ملت ایران آماده شهادتیم و از این موشک‌ها و هواپیما‌های صدام هیچ‌گونه ترسی نخواهیم داشت».

حمله موشکی به دزفول
 

حمله موشکی جنایت‌کاران بعثی به شهر مقاوم و شهیدپرور درفول

خرم آباد - خبرنگار جمهوری اسلامی. به گزارش خبرنگار اعزامی ما به دزفول، تعداد شهدا و مجروحین شهر قهرمان‌پرور دزفول تا صبح پریروز، بیش از ۷۵ نفر رسیده و همچنان کار گروه امداد جهت بیرون کشیدن اجساد شهدا و مجروحین از زیر خروار‌ها خاک، با همکاری مردم ادامه دارد.

این گزارش حاکیست که برادران و خواهران از جمله پزشکان متعهد بیمارستان شهر و اقشار مختلف مردم دزفول که می‌کوشند تا هرچه زودتر تسهیلات لازم را در اختیار مجروحینی که به‌وسیله موشک در خود بیمارستان به‌شدت زخمی شده بودند، بگذارند، یکی از پزشکان متعهد این شهر، خطاب به تمامی سازمان‌های بین‌المللی گفت: «آن‌چنان ابرجنایتکاران جنایت می‌کنند که این جزئی از آن‌ها به‌حساب نمی‌آید».

وی در ادامه سخنان خود، خطاب به پزشکان مسلمان ایرانی، گفت: «با توجه به این‌که شغل پزشکی، یک شغل مهمی است، نگذارند به‌وسیله تعدادی از این جنایت‌کاران که در رژیم گذشته وارد این شغل شده‌اند، آن را از نظر مردم مسلمان ایران بدبین جلوه دهند و به دستورات دولت جمهوری اسلامی عمل کنند؛ و هرچه زودتر خود را به مردمی مانند این مردم دزفول و دیگر شهر‌های جنگی که به آنان نیاز مبرم دارند، برسانند تا هم خدا و هم مردم ما از آنان راضی شوند».

به گزارش خبرنگار ما، یک مقام آگاه در دزفول اعلام داشت؛ با توجه به شدت انفجار و تخریب، مردم قهرمان و شهیدپرور ما همیشه هوشیاری خود را حفظ می‌کنند.

به گزارش خبرنگار اعزامی ما به درفول، بعدازظهر پریروز مراسم تشییع شهدای این شهر با حضور حجت‌الاسلام «قاضی» امام جمعه این شهر و دیگر مسئولین ارگان‌ها و نهاد‌ها و مردم شهیدپرور درفول از جلوی مرقد مطهر «سبزه‌قبا» این شهر تا «شهیدآباد» برگزار و سپس پیکر شهدا به خاک سپرده شد.

این گزارش حاکی از قدرت و شهامت مردم دزفول می‌باشد که با توجه به این‌که به‌وسیله مزدوران صدام هشت موشک غول‌پیکر در نیمه پریشب به این شهر رها کرده بود و بیش از ۱۳۰۰ واحد مسکونی و تجاری و یک بیمارستان را به‌کلی تخریب و بیش از ۷۵ نفر از مردم این شهر را شهید و مجروح نموده بود؛ ولی مردم شجاع دزفول در اولین ساعات صبح، به‌حالت عادی بودند و اکثر مغازه‌ها و بازار باز بود که انگار نه انگار خبری شده است و از هر کدام سوال می‌شد چه شده است، اعلام می‌نمودند مگر ما از این چیز‌ها هراسی داریم؛ ولی صدام کور خوانده، مردم قهرمان این شهر و دیگر شهر‌های ایران جز از خدا، ترس به خود راه نمی‌دهند؛ و به امام عزیز سلام می‌رسانیم و اعلام می‌داریم که ما ملت ایران آماده شهادتیم و از این موشک‌ها و هواپیما‌های صدام هیچ‌گونه ترسی نخواهیم داشت.

همچنین گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی در رابطه با حمله موشکی دزفول بدین شرح می‌باشد؛ دزفول قهرمان پریشب هدف حملات موشکی عراق قرار گرفت و مردم دلاور و همیشه سرافراز این شهر، ضمن شرکت فعال در امر امداد، خواستار حداکثر شدت عمل و مقابله به مثل با حکام عراق شدند.

به‌گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، حملات عراق که با پرتاب هشت موشک و در ساعت یک بامداد انجام گرفت، به شهادت و مجروح شدن حدود هفتاد تن از مردم مسلمان و مقاوم دزفول منجر شده است. به گفته آقای «صمیمی» فرماندار دزفول؛ در میان شهدا چند کودک و تعدادی از افراد سالمند دیده می‌شوند. گروه زیادی از بیماران یک بیمارستان شهر که هدف حمله موشکی قرار گرفته، به درجات مختلف مجروح شده‌اند و به دو دبیرستان شهر نیز آسیب کلی وارد آمده است. تعداد زیادی واحد مسکونی و تجاری که هنوز آمارگیری نشده‌اند، در این حمله تخریب و یا به درجات مختلف آسیب دیده‌اند.

حمله به هنگام نیمه‌شب و زمانی که اهالی دزفول در خواب بودند، انجام گرفت؛ اما تاریکی شب مانع از شرکت بسیار فعالانه مردم در عملیات تخلیه و امداد نشد. مردم همیشه مقاوم دزفول پس از وقوع حمله، به درنگ به محل اصابت موشک‌های دشمن شتافتند و در نجات سریع مصدومین نقشی وسیع ایفا نمودند. هموطنان دزفولی تمامی احساس‌شان را در یک عبارت خلاصه می‌کردند؛ مقابله به مثل با حداکثر توان.

آخرین گزارش‌ها از حمله دشمن به دزفول

شهر قهرمان‌پرور دزفول در نخستین ساعات بامداد پریروز پنج‌شنبه هدف حملات موشک‌های دور برد صدامیان قرار گرفت. گزارش خبرنگاران خبرگزاری جمهوری اسلامی حاکیست مقارن ساعت یک بامداد پریروز متجاوزین بعثی با پرتاب هشت موشک زمین به زمین به‌سوی نقاط مسکونی شهر همیشه‌مقاوم دزفول، عده دیگری از هموطنان بی‌گناه ما را به خاک و خون کشیدند.

در این حملات وحشیانه، یک بیمارستان دو واحد آموزشی، ده‌ها خانه مسکونی تخریب و یا آسیب دید. بر اساس این گزارش، تا ساعت هفت بامداد امروز، ۷۵ تن از مردم بی‌گناه دزفول که در میان آن‌ها تعدادی کودک و زن مشاهده می‌شود، شهید و مجروح شدند. این گزارش حاکیست متعاقب پرتاب موشک عده کثیری از اهالی دزفول در محل اصابت موشک‌ها حضور یافتند و به کمک مصدومین و خارج ساختن اجساد از زیر ویرانه‌ها پرداختند. به‌دنبال پرتاب موشک‌های دشمن به شهر دزفول که منجر به شهادت و مجروح شدن عده‌ای از مردم بی‌گناه این شهر شد، پریروز ائمه جمعه شهر‌های اهواز، دزفول و استاندار خوزستان با صدور اطلاعیه‌ای، پریروز را در خوزستان عزای عمومی اعلام کردند.

خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی در ادامه گزارش خود می‌افزاید؛ شهر قهرمان دزفول در طول جنگ تحمیلی، پیوسته هدف کینه‌توزی‌های حکام بغداد بوده و متجاوزین بعثی تاکنون بیش از ۱۳۵ موشک دوربرد زمین به زمین از نوع اسکاد و فراک به‌سوی شهر پرتاب کرده‌اند. در همین حال استقامت و پایداری مردم دزفول در طول ۵۳ ماه جنگ تحمیلی موجبات اعجاب و تحسین ملت مسلمان ایران از یک سو و تشدید کینه و خشم حکام رژیم بعثی را از سوی دیگر فراهم ساخته است. در طول حملات وحشیانه متجاوزین بعثی به شهر دزفول، از نوزاد یک روزه تا پیرمرد ۹۰ ساله جان خود را برای دفاع از کیان اسلامی تقدیم کرد. تنها در ۲۷ ماهه آغاز جنگ تحمیلی، بر اثر پرتاب ۴۶ موشک زمین به زمین ۳ متری و ۹ متری به این شهر مقاوم، ۵ هزار و ۶۰۰ واحد مسکونی از جمله چندین مسجد، بیمارستان، مدرسه و کودکستان ویران شد؛ فقط در یک حمله موشکی در اواسط مهر ماه ۱۳۵۹، ۱۰۵ نفر شهید و ۳۰۶ نفر زخمی شدند که دو هفته بعد در یک حمله موشکی دیگر، ۶۵ نفر قربانی بی‌گناه و ۳۰۶ نفر زخمی به جمع شهدای گمنام و مجروحین این شهر مقاوم افزوده شدند. رژیم بعثی در اغلب اوقات، در شب اقدام به پرتاب موشک‌های گوناگون می‌کرد و قربانیان خود را از میان کسانی که خواب بودند و آمادگی هیچ‌گونه عکس‌العملی نداشتند، انتخاب می‌کرد. آخرین بار حمله موشکی به دزفول در اواخر بهار امسال بود.

انتهای پیام/ 113

برچسب‌ها: