به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، حجتالاسلام سید محسن محمودی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران با اشاره به بیانات ارزشمند مقام معظم رهبری بمناسبت برگزاری کنگره شهدای کاشان در مورد آیت الله سید ابوالقاسم کاشانی، اظهار داشت: شخصیتهای ممتاز، مبارز و تاثیرگذار در تاریخ اسلام و ایران نباید فراموش شوند.
حجتالاسلام محمودی افزود: مبارزه با استعمار پیر انگلیس و مجاهدتهای آیتالله کاشانی در دفاع ازاسلام و ایران این شخصیت وارسته را برای همیشه در تاریخ جاودانه ساخته است، لذا باید جوانان این کشور با نقش این بزرگواران آشنایی داشته باشند.
عضو شورای فرهنگ عمومی استان تهران، توجه به این تاریخ سازان را وظیفه دستگاههای تبلیغاتی و فرهنگی دانست و گفت: با توجه به اینکه مزار این عالم بزرگ در حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام در شهرستان ری می باشد، لذا همزمان با ۲۳ اسفندماه سالگرد رحلت ایشان مراسم گرامیداشت از سوی آستان مبارک آن حضرت در حرم مطهر سیدالکریم برگزار خواهد شد.
وی تصریح کرد: این مراسم روز پنجشنبه ۲۳ اسفندماه در شبستان حضرت امام خمینی(ره) همزمان با اقامه نماز جماعت ظهر و عصر با سخنرانی استاد عبدخدایی برپا خواهد بود.
انتهای پیام/