شناسهٔ خبر: 71792571 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

در مسجد جامع خرمشهر انجام شد؛

جشن تکلیف ۱۵۰ دختر دانش آموز خرمشهری

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان جشن تکلیف ۱۵۰ دختر دانش آموز خرمشهری با حضور نماینده ولی فقیه در استان خوزستان و امام جمعه اهواز در مسجد جامع خرمشهر سنگر ۸ سال دفاع مقدس و قلب تپنده فرهنگی شهر انجام شد 
در این جشن تکلیف عبادی ۱۵۰ دانش آموز دختر کم برخوردار از مناطق محروم شهرستان خرمشهر با حضور در مسجد جامع خرمشهر و در محضر نماینده ولی فقیه در استان خوزستان به لباس دین و حجاب فاطمی مزین شدند و نماز مغرب و عشای خود را با اقتدا به نماینده ولی فقیه در استان خوزستان اقامه کردند. 

در این جشن تکلیف ریحانه‌های بهشتی، حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد مطالب ویژه تربیتی خود مختص این قشر مهم و دختران آینده ساز ایران اسلامی را ایراد نمود و پس از آن بر سر سفره افطاری ساده در کنار نوگلان مزین به حجاب فاطمی نشستند.