شناسهٔ خبر: 71790212 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: راهبرد معاصر | لینک خبر

عراق: شاهد افزایش تعداد عناصر داعش در منطقه هستیم

وزیر خارجه عراق امروز (یکشنبه) با بیان اینکه حضور داعش تاثیر منفی بر امنیت منطقه و عراق می‌گذارد، گفت: شاهد افزایش تعداد عناصر داعش در منطقه هستیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش راهبرد معاصر، فواد حسین، وزیر خارجه عراق بعد از نشست کشور‌های همسایه سوریه که در اردن برگزار شد، اعلام کرد: مبارزه با داعش حمایت منطقه‌ای و بین المللی را می‌طلبد.

فواد حسین گفت: وضعیت سوریه اهمیت بسیاری برای تمامی عراقی‌ها دارد و ثبات امنیتی و سیاسی سوریه بخشی جدایی ناپذیر از ثبات در عراق است.

وی تصریح کرد: ثبات سوریه به آغاز گفت‌و‌گو با گروه‌های مختلف این کشور نیاز دارد.

فواد حسین گفت: تبادل اطلاعات میان کشور‌های همسایه سوریه برای مقابله با گروه تروریستی داعش بسیار مهم است.

وزیر خارجه عراق گفت: مبارزه با گروه تروریستی داعش وظیفه ما است.

وی افزود: حضور داعش تاثیر منفی بر امنیت منطقه و عراق می‌گذارد.

وزیر خارجه عراق گفت: شاهد افزایش تعداد عناصر داعش در منطقه هستیم.

این سخنان پس از دیداری که میان وزیران خارجه و وزیران دفاع و روسای ستاد مشترک و مدیران سازمان اطلاعات اردن، ترکیه، سوریه، عراق و لبنان با محوریت سوریه برگزار شد، مطرح گشت./ ایسنا