شناسهٔ خبر: 71787898 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

پخت نان «کُلوکی» در بندرعباس

نان «کُلوکی» (یا «کُلوکو») یکی از نان‌های سنتی و محبوب استان هرمزگان است که به ویژه در ماه رمضان طرفداران زیادی دارد. فرایند تهیه ابتدایی این نان مشابه سایر نان‌ها است و تفاوت اصلی آن در مرحله نهایی پخت است. در این مرحله، نان را با مایعی به نام «مهیاوه» آغشته می‌کنند. «مهیاوه» مایعی غلیظ است که از ماهی ساردین یا متوتا و ادویه‌های متنوع تهیه می‌شود و ظاهری تیره و طعمی نسبتاً تند دارد.