شناسهٔ خبر: 71787592 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵ برگزار می‌شود

رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵ با حضور ناوگروه‌های نیروی دریایی ایران، روسیه و چین در منطقه سوم نبوت نداجا برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵ با حضور ناوگروه‌های روسیه و چین و ناظرانی از کشور‌های آذربایجان، آفریقای جنوبی، عمان، قزاقستان، پاکستان، قطر، عراق، امارات و سریلانکا به همراه شناور‌های نیروی دریایی ارتش و سپاه در منطقه سوم نبوت نداجا و شمال اقیانوس هند برگزار می‌شود.

این رزمایش با هدف ارتقای امنیت و تعاملات دریانوردی پایدار در شمال اقیانوس هند و روابط بین نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی، جمهوری خلق چین و فدراتیو روسیه انجام می‌شود.

همچنین نشان دادن اقتدار نیروی دریایی ارتش در عرصه‌های بین‌المللی، ارتقای توانمندی‌های حرفه‌ای این نیروی راهبردی در حوزه تمرینات و رزمایش‌های مرکب و توسعه دیپلماسی دریایی کشور از دیگر اهداف این رزمایش است.

به گزارش دفاع‌پرس، طی سال‌های اخیر شش رزمایش مرکب امنیت دریایی با محوریت نیروی دریایی ارتش برگزار شده و هفتمین رزمایش از سلسله این رزمایش‌ها (رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵) در روز‌های آتی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/