شناسهٔ خبر: 71787546 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

۴ هزار هکتار زمین طرح جوانی جمعیت در ۶ ماه گذشته تامین و آماده‌سازی شد

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از تامین و آماده‌سازی ۴ هزار هکتار زمین در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت در ۶ ماه گذشته خبر داد.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان ـ 

علی نبیان، مدیرعامل سازمان از تامین و آماده‌سازی ۴ هزار هکتار زمین در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت در ۶ ماه گذشته خبر داد.

نبیان با اعلام اینکه ۹۱ هزار متقاضی برای دریافت زمین در طرح جوانی جمعیت در کشور ثبت نام کرده‌اند، گفت: زمین‌های لازم برای این افراد در حال شناسایی است و این زمین‌ها در مرحله تخصیص به متقاضیان است.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: در هر نقطه‌ای از کشور که فاز اول آماده‌سازی زمین‌ها انجام شود و اجرای آن به مرحله بر و کف برسد، زمین‌ها به متقاضیان تحویل داده می‌شود تا بتوانند تولید مسکن را در دستور کار قرار دهند.

وی ادامه داد: شناسایی اراضی جدید و آماده‌سازی آنها از اقدامات روزانه سازمان ملی زمین و مسکن است که به‌طور مداوم در جریان است.

منبع:پایگاه اطلاع‌رسانی دولت