شناسهٔ خبر: 71786409 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

کلاهبرداری ۳ هزار میلیاردی با فروش زمین‌های بلاصاحب

فرمانده انتظامی استان از دستگیری کلاهبردار ۳ هزار ‏میلیارد ریالی با جعل ‏اسناد و فروش زمین‌های بلاصاحب و مورد دار خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سردار حمید هداوند در تشریح این خبراظهار کرد: در پی ارجاع چندین فقره پرونده کلاهبرداری از مرجع قضایی ساوجبلاغ به پلیس مبنی بر کسب مال از طریق فروش زمین‌های بلاصاحب، بررسی موضوع به صورت تخصصی در دستور کار تیمی زبده از کارآگاهان پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی و تحقیقات تخصصی ماموران پلیس آگاهی مشخص شد فردی با شیوه‌های متقلبانه و اغفال شهروندان متقاضی خرید ملک، با تهیه و تنظیم سند مجعول، املاک بلاصاحب و مورد دار دیگران را با اخذ مبالغی به عنوان ودیعه به مالباختگان فروخته و با از دسترس خارج کردن تلفن خود از این طریق کلاهبرداری کرده است.

فرمانده انتظامی استان اظهار داشت: کارآگاهان در ادامه با تلاش‌های شبانه روزی و به کارگیری اقدامات پلیسی متهم را در " کمالشهر " شناسایی، دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل کردند.

وی با بیان این که متهم پس از انتقال به پلیس آگاهی و در مواجهه با دلایل و مستندات متقن به جرم ارتکابی مبنی بر فروش مال غیر و کلاهبرداری اعتراف کرد، بیان داشت: در این راستا تاکنون بیش از ۲۰ نفر از مالباختگان شناسایی و تلاش در جهت شناسایی دیگر شکات ادامه دارد.

سردا هداوند ادامه داد: ارزش ریالی مبلغ کلاهبرداری از مالباختگان ۳ هزار میلیارد ریال می‌باشد که متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مقام قضائی شد.

فرمانده انتظامی استان البرز در پایان به مردم توصیه کرد: ضرورت دارد شهروندان هنگام انجام هرگونه معامله و تنظیم قراردادی تا قبل از اطمینان کامل از صحت محتوای سند و مالکیت طرف مقابل از پرداخت وجه خودداری کنند.