شناسهٔ خبر: 71786340 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

تعطیلات نوروزی

اسکان رایگان زوج‌های جوان فرهنگی کشور در مراکز اقامتی گیلان

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش گیلان از اسکان رایگان زوج‌های جوان فرهنگی کشور در مراکز اقامتی استان در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ نرگس دستیار گفت: برای حمایت از بنیان خانواده، اسکان زوج‌های فرهنگی کشور که از اول فروردین ۱۴۰۳ تاکنون ازدواج کرده و یا صاحب فرزند شده‌اند، در مراکز اقامتی گیلان رایگان خواهد بود.

وی با اشاره به رونمایی از سامانه اسکان موقت فرهنگیان به نشانی Eskan.medu.ir ، گفت: در این سامانه امکان مدیریت سفر، انتخاب اقامتگاه و موقعیت جغرافیایی محل اسکان در دسترس قرار دارد.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش گیلان گفت: ۱۶۴ مدرسه با هزار و ۱۵۴ کلاس درس در گیلان در ۴ سطح، ۱۲ مرکز رفاهی با تجهیز ۵۱ اتاق و ۹۰ سوئیت و ۹ رستوران هم برای پذیرایی از مسافران فرهنگی استان در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ آمادگی دارند.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش گیلان با بیان اینکه هر خانواده فرهنگی می‌تواند حداکثر ۴ روز از مراکز اقامتی ویژه فرهنگیان در استان استفاده کنند، گفت: امکان دریافت هزینه اقامت به شکل کسر از حقوق نیز فراهم شده است.