شناسهٔ خبر: 71785445 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

پیشرفت پروژه پایش برخط نیروگاه شازند به ۸۵ درصد رسید

مدیرکل محیط زیست مرکزی گفت: پایش آنلاین نیروگاه شازند ۸۵ درصد پیشرفت داشته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، یوسف یوسفی مدیرکل محیط زیست مرکزی گفت: مجری این طرح قول مساعد داده که پیشرفت پروژه تا اردیبهشت ماه سال آتی به ۱۰۰ درصد و به بهره‌برداری برسد.

وی بیان کرد: قرارداد این طرح بزرگ از سال گذشته منعقد شد و مقرر شده بود که اسفندماه امسال بهره‌برداری شود اما به دلیل برخی مشکلات به موقع انجام نشد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: با بهره‌برداری از این طرح آلاینده‌های مختلف از جمله ناکس، ازون، کربن مونوکسید و مونوکسید گوگرد پایش لحظه‌ای می‌شود.

یوسفی اظهار کرد: بهره‌برداری از این طرح نقش موثری در تصمیم‌گیری در مواقع اضطرار دارد و امید است هرچه سریعتر تکمیل شود.

وی گفت: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در کارگروه کاهش آلودگی هوای استان مرکزی، باید در اسرع وقت نشستی با حضور اداره‌کل حفاظت محیط زیست، اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت، امور مالیاتی و اداره‌کل منابع طبیعی استان مرکزی با چهار صنعت بزرگ پتروشیمی، پالایشگاه و نیروگاه شازند و ایرالکو در خصوص ماده ۵۴ تنظیم برخی از مقررات مالی دولت و جنگل‌کاری این صنایع برگزار و نتیجه آن به استانداری مرکزی اعلام شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی افزود: این اقدام باید از محل فروش یک در هزار این واحدهای صنعتی و در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی صورت گیرد.