به گزارش آنا، محسن فرهادی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اعلام کرد: از تاریخ ۱۱ تا ۱۷ اسفند ۱۴۰۳، بازرسان بهداشت محیط بهصورت فعال وضعیت بهداشتی مراکز اقامتی، اماکن بینراهی، پایانههای مسافربری، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را بررسی کردند. در این مدت، ۳۰۵ هزار و ،۷۲۱مورد بازرسی و ۱۷۶ هزار و ،۸۰۴مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی انجام شد.
به گفته فرهادی، روزانه دو هزار و ۱۰ بازرس در قالب هزار و ۱۱۳ اکیپ نظارتی بر بهداشت محیط و مواد غذایی نظارت داشتند. در این بازه زمانی، ۲۲۷ هزار و ۸۳۱ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۷۷ هزار و ۸۹۰ مورد از اماکن عمومی انجام شد. همچنین، سه هزار و ۶۵۱ واحد صنفی متخلف به مراجع قضایی معرفی و هزار و شش واحد تعطیل شدند.
علاوه بر این، دو هزار و ۹۷۸ مورد نمونهبرداری از مواد غذایی مشکوک انجام شد و۲۷۶ هزار و ۲۴۳ کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم گردید. بازرسان همچنین با تجهیزات پرتابل، ۲۹۹ هزار و ۵۶۳ مورد سنجش بهداشتی را به اجرا درآوردند.
وی گفت: این اقدامات در راستای تأمین سلامت عمومی و اطمینان از رعایت استانداردهای بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان انجام شده است.
انتهای پیام/