به گزارش وبدا، محسن فرهادی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اعلام کرد: از تاریخ ۱۱ تا ۱۷ اسفند ۱۴۰۳، بازرسان بهداشت محیط بهصورت فعال وضعیت بهداشتی مراکز اقامتی، اماکن بینراهی، پایانههای مسافربری، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را بررسی کردند. در این مدت، ۳۰۵،۷۲۱ مورد بازرسی و ۱۷۶،۸۰۴ مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی انجام شد.
به گفته فرهادی، روزانه ۲۰۱۰ بازرس در قالب ۱۱۱۳ اکیپ نظارتی بر بهداشت محیط و مواد غذایی نظارت داشتند. در این بازه زمانی، ۲۲۷،۸۳۱ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۷۷،۸۹۰ مورد از اماکن عمومی انجام شد. همچنین، ۳۶۵۱ واحد صنفی متخلف به مراجع قضایی معرفی و ۱۰۰۶ واحد تعطیل شدند.
علاوه بر این، ۲۹۷۸ مورد نمونهبرداری از مواد غذایی مشکوک انجام شد و ۲۷۶،۲۴۳ کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم گردید. بازرسان همچنین با تجهیزات پرتابل، ۲۹۹،۵۶۳ مورد سنجش بهداشتی را به اجرا درآوردند.
وی گفت: این اقدامات در راستای تأمین سلامت عمومی و اطمینان از رعایت استانداردهای بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان انجام شده است.
انتهای پیام/