شناسهٔ خبر: 71780609 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

مسمومیت سه نفر در مهاباد با گاز منواکسیدکربن

گاز منواکسیدکربن سه نفر را در مهاباد روانه بیمارستان کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ سرپرست اورژانس و فوریت‌های پزشکی ۱۱۵ مهاباد گفت: به علت انتشار گاز منواکسیدکربن در یک منزل مسکونی در مهاباد سه نفر مسموم و راهی بیمارستان شدند.

سامان ثناجو، با بیان اینکه این افراد قبل از رسیدن اورژانس به بیمارستان منتقل شدند، افزود: در این منزل یک کودک یک ماهه، یک کودک ۴ ساله و یک مرد ۵۰ سال دچار گازگرفتگی شدید شده و برای مداوا به بیمارستان امام خمینی مهاباد انتقال یافتند.

ثناجو اظهارکرد: کودک چهار ساله به علت تشنج پس از گازگرفتگی هم اکنون در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان بوده و مابقی افراد ترخیص شدند.

سرپرست اورژانس و فوریت‌های پزشکی ۱۱۵ مهاباد، به شهروندان توصیه کرد که هنگام نصب سیستم‌های گرمایشی و آبگرمکن از اتصالات استاندارد استفاده کرده و از مسدود نبودن مسیر دودکش اطمینان حاصل کنند.

اوایل اسفندماه جاری هم انتشار گاز منواکسیدکربن در یک منزل مسکونی شش نفر را در مهاباد راهی بیمارستان کرده بود.

گاز مونوکسیدکربن بی‌رنگ و بی‌بو بوده که بر اثر احتراق ناقص سوخت هنگام روشن بودن وسایل گازی ازجمله بخاری، آبگرمکن، شومینه و اجاق‌گاز تولید شده و به علت سیستم تهویه نامناسب (دودکش) و بسته بودن محیط، ایجاد مسمومیت می‌کند.