شناسهٔ خبر: 71780212 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

رئیس سازمان بسیج رسانه استان گیلان:

برپایی رویداد ملی «جایزه ویژه معصومه» در گیلان

سرهنگ «پارسا» با تاکید بر لزوم تولید محتوای ارزشمند رسانه‌ای با اولویت زنانِ جبهه مقاومت گفت: رویداد ملی «جایزه ویژه معصومه» به یاد معصومه کرباسی اولین شهیده ایرانی راه قدس برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -
به گزارش دفاع‌پرس از رشت، سرهنگ «مهدی پارسا» رئیس سازمان بسیج رسانه استان گیلان در همایش رسانه، جنگ‌شناختی و انتظارات از برپایی رویداد ملی رسانه‌ای «جایزه ویژه معصومه» خبر داد و اظهار داشت: خبرنگاران گیلانی در این رویداد مشارکت فعال داشته باشند و پرچمداری کنند.
 
وی با بیان اینکه پوستر جشنواره معصومه به یاد معصومه کرباسی اولین شهیده ایرانی راه قدس؛ در اختتامیه سومین جشنواره حریم رسالت با حضور پدر این بانوی شهید رونمایی شد گفت: اصحاب رسانه همچون گذشته در جهت تولید محتوای ارزشمند برای جبهه انقلاب تلاش کنند و تولید محتوا در حوزه جبهه مقاومت با اولویت زنانِ جبهه مقاومت با یاد شهیده کرباسی انجام گیرد.
 
پارسا با اشاره به هدف قرارگیری جایگاه والای زن و رسانه توسط جنگ نرم دشمن افزود: از آنجا که دشمنان با تمام ابزار‌های رسانه‌ای خود با دو مؤلفه زن و رسانه الگوی زن مسلمان را مورد هدف قرار داده‌اند خبرنگاران با تولید محتوا در حوزه جبهه مقاومت و فعالیت زنان و مردان با اولویت زنان جبهه مقاومت و به یاد معصومه کرباسی، مشارکت داشته باشند.
 
انتهای پیام/