به گزارش دفاعپرس از مازندران، «مهدی معصومی گرجی» رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی مازندران امروز (یکشنبه) در دیدار با «عبدالرضا کریمپور» رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان به ارائه کلیاتی درباره حوزه هنری انقلاب اسلامی استان مازندران و تحولاتی که مبتنی بر سند تحول و تعالی حوزه هنری استان انجام شده است، پرداخت.
وی ضمن برشمردن ظرفیتهای قابل توجه فرهنگی، هنری و تربیتی حوزه هنری مازندران و توجه به ارتقای سطح هنری جامعه، گزارشی از عملکرد حوزه هنری استان و قابلیتهای موجود آنرا، ارائه کرد.
معصومی گرجی با بیان اینکه مازندران تاریخ، فرهنگ و هویت کهن دارد، گفت: حوزه هنری مازندران در تلاش است تا به صورت ریشهای با تولیدات فاخر خود مردم مازندران و پیشینه این استان را نه تنها برای جوانان و نوجوانان این استان بلکه به کل ایران و حتی جهان معرفی کند و در این مسیر نیاز به یاری تمام مسئولان دارد.
رئیس حوزه هنری مازندران خاطرنشان کرد: دلاوری، رشادتها و ایثارگریهای مازندران ریشه در الگو برداری از دین مبین اسلام و تشیّع دارد و ما باید با همه ظرفیتها برای معرفی مازندرانی اصیل استفاده کنیم.
انتهای پیام/
∎