شناسهٔ خبر: 71778118 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نماینده مردم خلخال: بیش از ۱۲ هزار قانون منسوخ شده در کشور وجود دارد

اردبیل ـ ایرنا ـ نماینده مردم شهرستان‌های خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی گفت: بیش از ۱۲ هزار و ۵۰۰ قانون منسوخ شده در کشور وجود دارد که حذف آن از چرخه و جایگزینی قوانین جدید به جای آنها در دستور کار نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار گرفته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا ، وحید کنعانی در نشست با مدیرکل ثبت اسناد و املاک، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل، رئیس دادگستری و سرپرست فرمانداری خلخال اظهار کرد: استفاده از قوانین منسوخ شده در کشور مانع بزرگی پیش روی سرمایه‌گذاری در بخش‌های تولیدی و به تبع آن پیشرفت و توسعه کشور شده است.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیات و فناوری مجلس شورای اسلامی افزود: در حالی که سرمایه‌گذار متقاضی راه‌اندازی کارخانه کولر گازی از مدت‌ها پیش برای راه‌اندازی این واحد اشتغال‌زا با ظرفیت ۱۰۰ نفر در شهرستان خلخال اعلام آمادگی کرده ولی قوانین دست و پاگیر مانع از واگذاری زمین مورد نیاز شده است.

وی همچنین از اعلام آمادگی سرمایه‌گذار متقاضی راه‌اندازی کارخانه تولید همبرگر با ظرفیت حداقل اشتغال ۶۰ نفر در این شهرستان خبر داد و ابراز امیدواری کرد با حذف قوانین منسوخ شده و همکاری مسئولان دستگاه‌های اجرایی، زمینه برای راه‌اندازی این واحدهای تولیدی اشتغال‌زا فراهم شود.

کنعانی تصریح کرد: در صورت تداوم این روند در برخورد با سرمایه‌گذاران متقاضی اجرای طرح‌های تولیدی در منطقه نمی‌توان انتظار معجزه برای حل مشکل بیکاری جوانان را داشت.

مدیرعامل شهرک‌های صنعتی استان اردبیل هم در این نشست گفت: هم‌اکنون ظرفیت شهرک صنعتی شهر خلخال کامل شده و هیچ امکانی برای تهیه زمین و راه‌اندازی واحدهای تولیدی و صنعتی جدید و با توجه به قرار گرفتن شهرک صنعتی در مجاور شهر خلخال وجود ندارد.

هاشم علایی اظهار کرد: هم‌اکنون از ۴۲ واحد صنعتی راه‌اندازی شده در شهرک صنعتی خلخال ۳۰ واحد فعال و ۱۲ واحد به لحاظ وجود مشکلات مالی از جمله نداشتن سرمایه در گردش غیرفعال هستند.

وی خواستار همکاری مسئولان شهرستان برای تامین زمین مورد نیاز برای راه‌اندازی واحدهای صنعتی جدید در این شهرستان شد و گفت: زمان‌بر بودن دریافت جواب استعلامات اداری از ۱۳ دستگاه اجرایی برای راه‌اندازی یک واحد تولیدی از علل بی‌رغبتی سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای راه‌اندازی واحدهای تولیدی است.

مدیرعامل شهرک‌های صنعتی استان اردبیل اضافه کرد: با توجه به اعلام آمادگی سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای راه‌اندازی واحدهای صنعتی در شهرک صنعتی گزاز در نظر داریم با واگذاری ۱۰ هکتار از اراضی این شهرک برای راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی برق مورد نیاز شهرک را از این محل تامین کنیم.

سرپرست فرمانداری خلخال هم در این نشست، عدم وجود واحدهای تولیدی اشتغال‌زا را از عوامل بسیار مهم در مهاجرت مردم و افراد جویای کار از این شهرستان اعلام کرد.

حسین وطن دوست با اشاره به اختصاص بخش وسیعی از اراضی این شهرستان به مناطق حفاظت شده و منابع طبیعی اظهار کرد: اعلام بیش از ۱۳۰ هزار هکتار از اراضی خلخال به عنوان ذخیره گاه‌گون، فرصت ایجاد هرگونه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به ویژه تامین زمین مورد نیاز برای راه‌اندازی واحدهای تولیدی بزرگ و اشتغال بیکاران را از مسئولان این شهرستان گرفته است.

در پایان این مراسم اسناد مالکیت ساختمان دادگستری ، متقاضیان پروژه ۸۰ واحدی نهضت ملی مسکن و اسناد مالکیت چند روستا به دهیاران تحویل شد.

همچنین از بهرام نقی‌زاده خبرنگار ایرنا به علت همکاری و اطلاع رسانی مطلوب در اجرای طرح حدنگار از سوی مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان اردبیل تجلیل شد.