شناسهٔ خبر: 71776071 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

تأکید مفتی عمان بر ضرورت مقابله با ظلم و ستم و حمایت از مظلومان

شیخ احمد الخلیلی، مفتی عمان با صدور پیامی فوری از تمام مسلمانان و وجدان‌های بیدار در سراسر جهان خواست تا نهایت کمک و حمایت ممکن را به مردم غزه ارائه دهند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایکنا به نقل از العربی الجدید، مفتی عمان در پیامی که در صفحه شخصی‌اش در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد، وضعیت مردم غزه را بحرانی توصیف کرد.

وی با اشاره به محاصره ظالمانه و شرایط فاجعه‌بار انسانی در غزه، ناشی از جنایات رژیم اشغالگر اسرائیل، از تمامی مسلمانان و انسان‌های آزاده در سراسر جهان خواست تا به کمک مردم مظلوم غزه بشتابند.

الخلیلی با تأکید بر ضرورت همبستگی و حمایت از مردم فلسطین، گفت: همانگونه که در هنگام سختی و دشواری از خانواده و نزدیکان خود حمایت می‌کنیم، وظیفه داریم که در کنار مردم غزه بایستیم و آنان را یاری رسانیم.

وی همچنین با اشاره به اهمیت کمک‌های بشردوستانه، افزود: از تمامی انسان‌های با وجدان و قلب‌های مهربان در سراسر جهان می‌خواهیم که به وضعیت اسفناک غزه توجه کنند و برای حمایت از آنان اقدام کنند، چرا که آثار نیکوکاری همواره جاودان و ماندگار خواهد بود.

مفتی عمان در ادامه سخنان خود، با تأکید بر ضرورت مقابله با ظلم و ستم و حمایت از مظلومان، خواستار پشتیبانی گسترده از مردم غزه شد.

وی همچنین از موضع قاطع رزمندگان یمنی که دشمن را در برابر اقداماتش به محاصره تهدید کرده‌اند، قدردانی کرد و این اقدام را پاسخی عادلانه به جنایات رژیم صهیونیستی دانست.

سید عبدالمک بدرالدین الحوثی، رهبر جنبش انصارالله یمن جمعه شب به میانجی‌ها چهار روز مهلت داد که در صورت‌عدم ورود کمک‌های بشر دوستانه به غزه، عملیات نظامی دریایی یمن علیه رژیم اسرائیل از سرگرفته خواهد شد.

وی در یک سخنرانی ویدئویی هشدار داد که در صورت ادامه جنایت رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه و بستن کامل گذرگاه ها، عملیات دریایی نیروهای مسلح یمن علیه دشمن صهیونیستی از سر گرفته خواهد شد.

انتهای پیام