شناسهٔ خبر: 71773777 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

فعال حوزه دانشجویی در گفت‌وگو با ایسنا:

دولت تلاش کرده هر آنچه در توان دارد برای تقویت وفاق انجام دهد

فعال حوزه دانشجویی با بیان اینکه دولت تلاش کرده است هر آنچه در توان دارد برای تقویت وفاق انجام دهد، از جمله حمایت از زنان و انتصاب زنان شایسته در دستگاه‌های مختلف، تاکید کرد: انتخاب اولین استاندار اهل تسنن، استفاده از زنان و اقلیت‌های مذهبی در کابینه به عنوان معاون رئیس‌جمهور و انتخاب وزرا از هر جناح، نشان‌دهنده این تلاش‌هاست و این اقدامات در تقویت وفاق ملی بسیار موثر است.

صاحب‌خبر -

محمد گل‌دوست، فعال حوزه دانشجویی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تلاش دولت برای حل مشکلات اقتصادی و سیاسی اظهار کرد: دولت چهاردهم از زمان روی کار آمدن با مشکلات مختلفی مواجه بوده است و همچنان که می‌بینیم، این مشکلات ادامه دارد. دولت سعی دارد این مسائل را حل کند؛ اما در این میان، مسائل خارجی نیز دخیل هستند.همچنین با وجودی که برخی از مشکلات مانند افزایش قیمت ارز تنها به این دولت مربوط نمی‌شود، اما متأسفانه دولت تحت هجمه و فشار همه قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه گفتگو و مذاکرات بین‌المللی با حفظ جایگاه و شأن ایران می‌تواند مشکلات فراوانی را حل کند، بیان کرد: پویایی دیپلماسی و افزایش ارتباطات با کشورهای منطقه و جهان نیز بخشی از مسیر و راه برای حل مشکلات است.

گل‌دوست ادامه داد: البته باید بگویم که چشم دوختن صرف به مذاکره و گفتگو می‌تواند تبعات سنگینی داشته باشد. نخستین اقدام باید این باشد که با نگاه به ظرفیت داخل نسبت به حفظ نخبگان در کشور اقدام کنیم و این امر تنها از طریق بها دادن به این افراد محقق می‌شود.

این فعال حوزه دانشجویی بیان کرد: برای تقویت وفاق ملی، ما به نماینده‌ای نیاز داریم که دیدگاه معتدلی نسبت به مسائل سیاسی و اقتصادی کشور داشته باشد و فارغ از هر نوع جناح، سیاست‌های کلی نظام را تبعیت و طبق آن عمل کند؛ البته نکته‌ای که نباید ناگفته بماند، این است که ما نباید خصومت‌های شخصی را وارد سیاست کنیم. اگر با شخص خاصی مشکل داریم، نباید آن را به دولت ربط دهیم.

وی در ادامه بیان کرد: دولت تلاش کرده است هر آنچه در توان دارد برای تقویت وفاق انجام دهد، از جمله حمایت از زنان و انتصاب زنان شایسته در دستگاه‌های مختلف. همچنین، انتخاب اولین استاندار اهل تسنن، و استفاده از زنان و اقلیت‌های مذهبی در کابینه به عنوان معاون رئیس‌جمهور و انتخاب وزرا از هر جناح، نشان‌دهنده این تلاش‌هاست. به نظر من، این اقدامات در تقویت وفاق ملی بسیار مثبت است.

انتهای پیام