شناسهٔ خبر: 71773624 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایتنا | لینک خبر

حسرت بیل گیتس به دلیل ترک دانشگاه هاروارد

گیتس در مصاحبه‌ای با CNBC Make It گفت: «من از حضور در هاروارد لذت می‌بردم. از کلاس‌ها، حتی آنهایی که به صورت غیررسمی شرکت می‌کردم—روانشناسی، اقتصاد و تاریخ—بسیار خوشم می‌آمد. دوست داشتم در میان افراد باهوش باشم و درباره موضوعات جذاب بحث کنیم.

صاحب‌خبر -
بیل گیتس، یکی از بنیان‌گذاران مایکروسافت، اخیراً اذعان کرده است که ترک دانشگاه هاروارد در سال ۱۹۷۵ (برای تبدیل شدن به اولین مدیرعامل مایکروسافت) و با وجود موفقیت‌های چشمگیر بعدی، برای او با حسرت‌هایی همراه بوده است.

او در خاطرات خود با عنوان Source Code بیان کرده که همیشه قصد داشت به هاروارد بازگردد و مدرک خود را تکمیل کند، چرا که تجربه آکادمیک را بسیار ارزشمند می‌دانست.

گیتس در مصاحبه‌ای با CNBC Make It گفت: «من از حضور در هاروارد لذت می‌بردم. از کلاس‌ها، حتی آنهایی که به صورت غیررسمی شرکت می‌کردم—روانشناسی، اقتصاد و تاریخ—بسیار خوشم می‌آمد. دوست داشتم در میان افراد باهوش باشم و درباره موضوعات جذاب بحث کنیم».
 

چگونه چشم‌انداز دوران دبیرستان بیل گیتس به تولد مایکروسافت انجامید

در دوران دبیرستان، گیتس چشم‌اندازی داشت که نشان می‌داد کامپیوترها با استفاده از ریزپردازنده‌ها قابل حمل‌تر، ارزان‌تر و نازک‌تر خواهند شد.
 

پل آلن، دوست دانشگاهی گیتس و هم‌بنیان‌گذار مایکروسافت، در تعطیلات کریسمس سال ۱۹۷۴ تصمیم گرفت نرم‌افزاری بسازد که به علاقه‌مندان امکان برنامه‌نویسی بر روی کامپیوتر Altair را بدهد. این تصمیم مهم‌ترین نقطه عطف زندگی گیتس و آلن بود که باعث شد از دانشگاه انصراف دهند و مایکروسافت را به جهان معرفی کنند.
 

تصمیم دشوار بیل گیتس: ترک هاروارد برای ساخت مایکروسافت

گیتس تلاش کرد برای مدت دو سال میان تحصیل و مدیریت مایکروسافت تعادل برقرار کند، اما این کار آسان نبود. تلاش او برای واگذاری مدیریت به یکی از برنامه‌نویسان مایکروسافت به نام ریک ویلند نیز موفق‌آمیز نبود، زیرا ویلند تصمیم گرفت به تحصیلات تکمیلی ادامه بدهد.
این امر باعث شد گیتس کنترل کامل مایکروسافت را بر عهده بگیرد و هاروارد را به طور دائمی ترک کند. وی می‌گوید که احساس کرد باید تمام انرژی خود را صرف مایکروسافت کند تا این شرکت را از یک استارتاپ کوچک به یک غول فناوری چندملیتی تبدیل کند.
 

نظر استاد بیل گیتس درباره ترک هاروارد

هری لوئیس، استاد گیتس در هاروارد، اذعان کرد که از تصمیم او برای ترک دانشگاه شگفت‌زده نشد اما اظهار داشت: «ای کاش روی او سرمایه‌گذاری کرده بودم.» لوئیس همچنین خصوصیت گیتس را که همیشه آماده پذیرش چالش‌های جدید است را تحسین می‌کند.