شناسهٔ خبر: 71748173 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

امام جمعه قم: وصیت‌نامه شهیدان یک بصیرت‌نامه همگانی است

امام جمعه قم وصیت‌نامه شهیدان را بصیرت‌نامه‌ای برای همه افراد جامعه دانست و گفت: مطالعه وصیت‌نامه شهیدان و تفکر و تامل در توصیه‌های این عزیزان ضروری است.

صاحب‌خبر - به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، آیت‌الله سید محمد سعیدی در خطبه‌های این هفته نمازجمعه قم با گرامیداشت بیست‌ودوم اسفندماه سال‌روز تاسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی به فرمان امام راحل در سال ۱۳۵۸ اظهار داشت: این روز، روز بزرگداشت شهیدان نیز است، وصیت‌نامه شهیدان در حقیقت نورافکن دل‌های تاریک است.
 
امام جمعه قم وصیت‌نامه شهدا را بصیرت‌نامه‌ای برای همگان توصیف کرد و بیان داشت: شهیدان ۲ نوع وصیت داشته‌اند، یکی نوشتنی و دیگری نیز عملی، که باید هر دوی این وصیت‌ها را مطالعه، و در آنها تفکر و تامل کنیم.
 
تولیت آستان مقدس حضرت معصومه‌(س) همچنین اظهار کرد: در وصیت‌نامه شهیدان در مورد حجاب توصیه شده، چون حجاب یک حکم دینی است.
 
وی با اشاره به اینکه در وصیت‌نامه شهیدان در خصوص ولایت فقیه و اطاعت از ولی‌فقیه نیز توصیه شده تاکید کرد: مراقب باشیم این آرمان شهیدان فراموش نشود.
 
وی در بخش دیگری سخنان، هجدهم اسفندماه سال‌روز تاسیس کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در سال ۱۳۷۲ را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: کانون‌های مسجد هسته‌های فرهنگ‌سازی در محله‌های اسلامی محسوب می‌شوند.
 
وی با ذکر این نکته که مساجد در محله‌های اسلامی محور هستند خاطرنشان کرد: مسجد مردمی‌ترین و در عین حال گسترده‌ترین نهاد و پایگاه دین در متن جامعه اسلامی است.
 
امام جمعه قم اضافه کرد: کانون‌های فرهنگی با استفاده از ظرفیت معنوی و اجتماعی مساجد می‌توانند در حوزه‌های هنری و آموزشی کلیدی‌ترین نقش‌آفرینی‌های فرهنگ‌ساز را برای جامعه فراهم کنند.
 
سعیدی همچنین با اشاره به جشن گلریزان ماه رمضان یادآور شد: گلریزان پویشی اجتماعی است که در ماه رمضان به منظور جمع‌آوری کمک برای آزادی برخی زندانیان برگزار می‌شود.
 
عضو خبرگان رهبری این حمایت مردمی را مبتنی بر آموزه‌های دینی از جمله انفاق دانست و گفت: به دنبال این حمایت، تعدادی زندانی به آغوش خانواده‌های‌شان باز می‌گردند.
 
وی بیان داشت: در سال ۱۳۶۹ شهید سید اسدالله لاجوردی با بنیان نهادن ستاد دیه سازمان زندان‌ها و برگزاری نخستین جشن گلریزان در کشور برای آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد، پُلی از اسارت به آزادی را بنا کرد.
 
خطیب جمعه قم همچنین از مردم دعوت کرد در ماه رمضان در امر آزادی زندانیان جرایم غیرعمد، اهتمام بیشتری داشته باشند.

انتهای پیام/